Connect with us

technokrata

Várni kell a T-Mobile-Orange fúzióval

Dotkom

Várni kell a T-Mobile-Orange fúzióval

Elhalaszthatják a T-Mobile brit részlegének és a France Telecom szintén szigetországbeli szolgáltatójának, az Orange UK fúzióját egy versenyhatósági felhívás miatt.

A Deutsche Telekom és a France Telecom tervét, miszerint egyesítik egyesült királyságbeli egységeiket, elhalaszthatják, mivel a szigetország fogyasztóvédelmi és versenyhatósági hivatala (Office of Fair Trading) felhívta az Európai Uniót, hogy vizsgálja meg a tervezett fúziót a túl nagy piaci részesedés miatt – értesült a Guardian. Az ügyletet a múlt héten jelentették be, miután a kormány tárgyalásokat folytatott a fúzióról. A létrejövő óriásvállalat 37 százalékos részesedéssel rendelkezne a piacon.

A mobiltelefoncégek közül egyre többen próbálják fúzióval megmenteni profitjukat, mivel az európai mobiltelefon-piacon olyan öldöklővé vált az árverseny, hogy csak a vállalkozások méretének növelésével lehet növelni a nyereséget. A Deutche Telekom korábbi tájékoztatása szerint az üzlettel négymilliárd eurónyi szinergiahatást tudnának elérni, míg az erre fordítandó befektetés összege 2014-ig 980 milliótól 1,3 milliárd euróig terjedne.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd