Connect with us

Ingyen vírusirtó a NOD32 fejlesztőjétől

Dotkom

Ingyen vírusirtó a NOD32 fejlesztőjétől

Inteles alaplapokhoz jár az akció.

Az Intel és a biztonsági szoftvereiről ismert ESET együttműködése értelmében a 2010 első negyedévétől gyártott Intel alaplapokhoz az adott konfigurációtól függően 45 napos vagy 1 éves ESET Smart Security licencet kapnak a felhasználók. A NOD32 technológián alapuló, tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó biztonsági szoftver a prémium kategóriás Intel Executive Series alaplapok kizárólagos, míg az Intel Media Series lapok elsődleges antivírus megoldása lesz.

„Az Intellel való együttműködés kiváló lehetőség arra, hogy nemzetközi viszonylatban is hírnévre tegyen szert az ESET.” – nyilatkozta Csiszér Béla, a NOD32 vírusirtót forgalmazó Sicontact Kft. ügyvezetője, a bejelentés kapcsán.

Windows 7 alatt is
Amint arról a minap írtunk, az ESET teljes Windows alapú termékskálája – a NOD32 vírusirtót és az ESET Smart Security integrált biztonsági programcsomagot is beleértve – kompatibilissé vált a Microsoft új operációs rendszerével. Így a rejtett fertőzések felismerésére kifejlesztett ESET SysInspector, a cég ingyenes online vírusirtója, valamint a vállalati környezetben távadminisztrációt ellátó ESET Remote Administrator is használható Windows 7 platformon. Bővebben itt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom