Connect with us

technokrata

Ingyen vírusirtó a NOD32 fejlesztőjétől

Dotkom

Ingyen vírusirtó a NOD32 fejlesztőjétől

Inteles alaplapokhoz jár az akció.

Az Intel és a biztonsági szoftvereiről ismert ESET együttműködése értelmében a 2010 első negyedévétől gyártott Intel alaplapokhoz az adott konfigurációtól függően 45 napos vagy 1 éves ESET Smart Security licencet kapnak a felhasználók. A NOD32 technológián alapuló, tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó biztonsági szoftver a prémium kategóriás Intel Executive Series alaplapok kizárólagos, míg az Intel Media Series lapok elsődleges antivírus megoldása lesz.

„Az Intellel való együttműködés kiváló lehetőség arra, hogy nemzetközi viszonylatban is hírnévre tegyen szert az ESET.” – nyilatkozta Csiszér Béla, a NOD32 vírusirtót forgalmazó Sicontact Kft. ügyvezetője, a bejelentés kapcsán.

Windows 7 alatt is
Amint arról a minap írtunk, az ESET teljes Windows alapú termékskálája – a NOD32 vírusirtót és az ESET Smart Security integrált biztonsági programcsomagot is beleértve – kompatibilissé vált a Microsoft új operációs rendszerével. Így a rejtett fertőzések felismerésére kifejlesztett ESET SysInspector, a cég ingyenes online vírusirtója, valamint a vállalati környezetben távadminisztrációt ellátó ESET Remote Administrator is használható Windows 7 platformon. Bővebben itt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd