Connect with us

Hirdetés

technokrata

NOD32 Windows 7 alatt

Dotkom

NOD32 Windows 7 alatt

Minden Windows alapú ESET termék kompatibilis az október második felében megjelenő új operációs rendszerrel.

Az ESET bejelentette, hogy a NOD32 vírusirtót és az ESET Smart Security integrált biztonsági programcsomagot is beleértve teljes Windows alapú termékskálája kompatibilis a Microsoft új operációs rendszerével. Így a rejtett fertőzések felismerésére kifejlesztett ESET SysInspector, a cég ingyenes online vírusirtója, valamint a vállalati környezetben távadminisztrációt ellátó ESET Remote Administrator is használható Windows 7 platformon.

Az ESET vezető szoftverfejlesztője, Richard Marko szerint csupán kisebb módosításokra volt szükség ahhoz, hogy a programok teljes körűen kompatibilisek legyenek az új operációs rendszerrel. Ezek a módosítások elsősorban a Windows 7 működéséhez szorosan kapcsolódó önvédelmi, és a rootkitek elleni védelmet biztosító, úgynevezett Anti-stealth technológiát érintették.

Az ESET szakemberei azt tanácsolják, hogy a Windows 7-re áttérő felhasználók a legfrissebb telepítőcsomag letöltésével telepítsék újra a használt programokat. Várhatóan sokan térnek majd át a Windows 7-re Magyarországon is, így az új operációs rendszerrel való kompatibilitást kiemelt feladatként kezelte az ESET, mondta el Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés