Connect with us

technokrata

NOD32 Windows 7 alatt

Dotkom

NOD32 Windows 7 alatt

Minden Windows alapú ESET termék kompatibilis az október második felében megjelenő új operációs rendszerrel.

Az ESET bejelentette, hogy a NOD32 vírusirtót és az ESET Smart Security integrált biztonsági programcsomagot is beleértve teljes Windows alapú termékskálája kompatibilis a Microsoft új operációs rendszerével. Így a rejtett fertőzések felismerésére kifejlesztett ESET SysInspector, a cég ingyenes online vírusirtója, valamint a vállalati környezetben távadminisztrációt ellátó ESET Remote Administrator is használható Windows 7 platformon.

Az ESET vezető szoftverfejlesztője, Richard Marko szerint csupán kisebb módosításokra volt szükség ahhoz, hogy a programok teljes körűen kompatibilisek legyenek az új operációs rendszerrel. Ezek a módosítások elsősorban a Windows 7 működéséhez szorosan kapcsolódó önvédelmi, és a rootkitek elleni védelmet biztosító, úgynevezett Anti-stealth technológiát érintették.

Az ESET szakemberei azt tanácsolják, hogy a Windows 7-re áttérő felhasználók a legfrissebb telepítőcsomag letöltésével telepítsék újra a használt programokat. Várhatóan sokan térnek majd át a Windows 7-re Magyarországon is, így az új operációs rendszerrel való kompatibilitást kiemelt feladatként kezelte az ESET, mondta el Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák