Connect with us

technokrata

Indiába menne az RBS

Dotkom

Indiába menne az RBS

Kétmilliárd dolláros outsourcingot tervez a Royal Bank of Scotland; a pénzintézet informatikai tevékenységeket szervezne ki Indiába.

A Royal Bank of Scotland kétmilliárd dollár értékben szervezné ki back office tevékenységét és alkalmazás fejlesztési projektjeit Indiába. A megbízás öt évre szólna, és olyan cégek lennének a partnerek mint a Tata Consultancy Services és az Infosys – jelentette szerdán az Economictimes.com.

A bank nagyjából négymilliárd dollárt szeretne megtakarítani a működési költségeiben 2011-re a IT-tevékenységek kiszervezésével, és nagyobb hangsúlyt fektetne a marketingre. A lapinformáció Stephan Hester vezérigazgató befektetőknek szóló múlt heti jelentésén alapul.

Az RBS emelett azt tervezi, hogy konszolidálja adatközpontjait, kicseréli a jelenlegi biztosítási ügyfélrendszerét és újabb kereskedelmi banki megoldásokkal jelentkezik.

A Wall Street Journal értesülései szerint az RBS előrehaladott tárgyalásban áll a HSBC-velaz RBS eszközeinek átvételéről három ázsiai országban, Kínában, Indiában és Malajziában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd