Connect with us

technokrata

Nem adta fel a mobilos terveket a Digi

Dotkom

Nem adta fel a mobilos terveket a Digi

A kábelhálózati szolgáltató és újabb sportcsatornájáról is ismert Digi Kft.

is érdeklődik a tervek szerint 2010-ben induló 900 Mhz-es mobilinternet koncessziós pályázat iránt – tudta meg a Napi. A 29 milliárd forint jegyzett tőkével bíró társaság egy sikeres pályázat esetén hitelfelvétel nélkül, saját forrásaiból építené ki a szolgáltatáshoz szükséges hálózatot – mondta lapunknak Kosik Kristóf, a Digi Kft. jogi képviselője.

A cég nem zárja ki azt sem, hogy együttműködési megállapodást köt valamelyik magyarországi mobilszolgáltatóval és partneri szerződés keretében kínál ügyfeleinek mobilszolgáltatásokat is magában foglaló csomagokat.

A partneri együttműködések keretében kínált vezetékes-mobil kombinált ajánlatok már most is léteznek a magyarországi piacon: az Enternet a Pannon hálózatát használva tavaly december óta kínál mobilinternet-előfizetést, de a mobilcég internetszolgáltatása nemrégiben az Invitel net&go csomagjában is megjelent kiegészítő szolgáltatásként. Ez utóbbi társaságnál érdeklődésünkre közölték: a korábbi sajtóhírekkel szemben egyelőre nincsenek saját infrastruktúrán alapuló mobilpiaci terveik. A vezetékes-piaci szereplőkkel való együttműködés lehetőségeit firtató kérdéseinkre a Pannon vezérigazgatója, Anders Jensen mindössze annyit mondott: a társaság az ügyféligényeknek és az új üzleti lehetőségeknek megfelelően fejleszti szolgáltatásait, amiben akár a különféle partnerségek is szerephez juthatnak.

A Vodafone az Invitel támogatásával nyújt ügyfeleinek a vezetékes-előfizetés kiváltására is alkalmas csomagot. A 2006 novemberében indított termék azonban csak részben váltotta be a reményeket – állítja a mobilcég, amely ennek ellenére folyamatosan vizsgálja az új üzleti lehetőségeket. A Vodafone-csoportnak egyébként Németországban – az Arcor révén – vezetékes szolgáltatói tagja is van.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd