Connect with us

technokrata

Új játékos a HR szoftverek piacán

Dotkom

Új játékos a HR szoftverek piacán

Az AlphaNet Kft. bejelentette, hogy a felveszi a kesztyűt a HR-szoftverek piacának vezető fejlesztőivel. A társaság már 200 millió forintot fektetett új szoftvere fejlesztésébe.

Az 1996-ban alapított, magyar tulajdonú informatikai cég, az AlphaNet Kft. bejelentette új termékének forgalmazását. Lebó Sándor, a cég tulajdonos ügyvezetője elmondta, hogy az elsősorban informatikai megoldásszállítóként ismert cég 2008 év végén látta elérkezettnek az időt arra, hogy bővítse a cég profilját. Az új szakmai terület az üzleti megoldások fejlesztésére és szállítására koncentrál, első terméke egy emberi erőforrás-kezelő (HR) megoldás, amelyet még az év vége előtt piacra dobnak.

Mint Lebó a Napi kérdésre elmondta, annak ellenére vágtak bele a HR-megoldás fejlesztésébe, hogy tisztában voltak a piaci erőviszonyokkal, azaz, hogy olyan gigászokkal kell megküzdeniük, mint az SAP, a Nexon, vagy az Rsoft.

A társaság vezetése az új szoftvert fejlesztő Üzleti Megoldások Igazgatóság (Business Solutions Division) élére Bartus Istvánt nevezték ki, aki elmondta, hogy a névadó ünnepségen A.

NET-nek elnevezett szoftver fejlesztése 200 millió forintba került, melynek megtérülését 2010 végére, 2011 elejére várják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom