Connect with us

technokrata

Saját márkás termékkel jön az Amazon

Dotkom

Saját márkás termékkel jön az Amazon

Saját márkaneve alatt kezd el forgalmazni bizonyos termékeket az Amazon. A kezdetben könyvekben és DVD-kben utazó cég ezzel a nagyobb szupermarket-láncok gyakorlatát követi majd – írja a HWSW.

Az Amazon a kezdeti termékkínálatot az eltelt évek során jelentősen kibővítette, így a választék mára gyakorlatilag az összes tartós fogyasztási cikkre kiterjed. A vállalat mostantól saját márkaneve alatt is forgalmaz majd bizonyos termékeket, melyek jellemzően az olcsóbb árkategóriában képviseltetik magukat – számolt be a HWSW.hu.

Az Amazon kezdetben kizárólag az amerikai webshop vásárlói számára kínálja majd “gazdaságos” termékeit, melyek az AmazonBasic márkanevet kapják majd. A termékkörbe elsőként túlnyomó részt mindennapos használatra szánt elektronikai kiegészítők és kellékek tartoznak majd, például nyers adathordozók és kábelek. A választék később más termékekre is kiterjed majd, illetve nem csak az Egyesült Államokban, hanem az Amazon más régiókban üzemelő webáruházaiban is megjelennek majd az AmazonBasic áruk.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle