Connect with us

MobilParkolás már Szolnokon és Vácott is

Dotkom

MobilParkolás már Szolnokon és Vácott is

Az idén tavasszal bevezetett MobilParkolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend: az elmúlt hónapok során folyamatosan emelkedett a szolgáltatást igénybe vevők száma.

Az EME Zrt., a Pannon, a T-Mobile és a Vodafone a közelmúltban jelentette be, hogy a parkolási jegy megvásárlását egyszerűen és könnyen, mobiltelefon segítségével lehetővé tévő MobilParkolás rendszerbe most két újabb város, Vác és Szolnok is bekapcsolódott, így immár összesen 23 városban használható.

A személyautóval parkoló ügyfélnek mindössze annyi a dolga, hogy a parkolóautomatán található, a szolgáltatója szerinti, 810-zel kezdődő telefonszámra (20/30/70-810-xxxx, a végén a négyjegyű parkolási zónakóddal) sms-ben elküldje az autó rendszámát, amennyiben a bármikor leállítható, Start-Stop jellegű szolgáltatást veszi igénybe, míg határozott idejű parkolásnál a rendszámon kívül az ott eltöltendő percek számának megadása is szükséges (rendszám, idő formátumban).

Vác és Szolnok mellett a három hazai mobilszolgáltató ügyfelei a MobilParkolás szolgáltatást a következő városokban vehetik igénybe: Budapest, Ajka, Badacsonytomaj, Balatonfüred, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Kaposvár, Keszthely, Kiskunhalas, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Ózd, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentendre, Szombathely, Tapolca, Veszprém, Zalaegerszeg.

A Pannon, a T-Mobile és az FHB Kereskedelmi Bank együttműködésében működtetett MobilFizetés szolgáltatás újabb kényelmes fizetési lehetőséget biztosít a szolgáltatásra szerződött ügyfeleknek. Mostantól a MobilFizetés szolgáltatás segítségével a Díjbeszedő Zrt. által kezelt közműszámlák kifizetésére is lehetőség nyílik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom