Connect with us

Hirdetés

technokrata

A T-Mobile anyja bevenné Amerikát is

Dotkom

A T-Mobile anyja bevenné Amerikát is

A Deutsche Telekom sajtóhírek szerint ajánlatot tehet az Egyesült Államok harmadik legnagyobb mobilszolgáltatója, a Sprint Nextel felvásárlására.

A U.

K. Telegraph értesülése szerint a Deutsche Telekom a Deutsche Bank segítségét kérte ajánlata megtételére.

A Deutsche Telekom (DT) leányvállalata, a T-Mobile U.

K. a héten jutott egyezségre a France Telekom tulajdonában lévő Orange mobilszolgáltatóval egy vegyesvállalat létrehozásában. Bár a T-Mobile korábban fontolgatta, hogy a számára tarthatatlan árverseny miatt kivonul a brit piacról, ám a franciákkal kötött szövetsége révén hirtelen a brit mobilpiac első számú szereplőjévé lépett elő.

A sikerszéria folytatása lehet, ha a Deutsche Telekom vezérének, Rene Obermannak legújabb terve valóra válik – az Egyesült Államokban a DT olyan szereplőkkel versenyez a mobilpiacon, mint az iPhone-ok kizárólagos forgalmazását is megszerző piacvezető AT&T, vagy a Verizon Comminications és a brit Vodafone szövetségéből létrejött Verizon Wireless. A Telegraph szerint utóbbinak jelentős az előnye a T-Mobile-lal szemben a harmadik generációs készülékek piacán.

A Telegraph szerint a Sprint felvásárlására vonatkozó ajánlatról már heteken belül hallhatunk. A társaság piaci értéke a cég részvényeinek pénteki záróára alapján 10,84 milliárd dollár.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés