Connect with us

Piacon az új BI-megoldás

Dotkom

Piacon az új BI-megoldás

Már a magyar piacon is elérhető a fél éve bejelentett új üzleti intelligencia (BI) termék, az SAP BusinessObjects Explorer.

Az új szoftver, amely a gyártó szerint a legjelentősebb BI-terméknek számít a Business Objects 2007-es akvizíciója óta, nagy sebességű keresést és riportolást tesz lehetővé nagy mennyiségű információ között, mindezt intuitív keresési felülettel párosítva. A program segítségével a felhasználók kulcsszavak beírásával találnak rá az őket érdeklő adatokra, azaz a szoftver használatához nem szükséges előzetes képzés, valamint az adatok és az adatmodellek ismerete. A keresésre adott találatok relevancia alapján rangsorolódnak.

Az új szoftver alkalmazása az SAP szakértői szerint bármely iparág számára előnyös lehet, hiszen a közműcégektől kezdve a bankokig és biztosítótársaságokig minden szektor használ valamilyen beszámoló rendszert. A megoldás segítségével csökkenthetők a működési költségek, megőrizhető a tőkebefektetés értéke és minimalizálható a bevezetési költség. Az informatikai csapat gyorsan vezethet be és kezelhet BI-alkalmazásokat, miközben széles körű önkiszolgáló információ-hozzáférést biztosíthat a szervezet minden dolgozója számára. A megoldás ráadásul lineáris skálázást tesz lehetővé, így alacsony költséggel lehetséges új felhasználói csoportok hozzáadása – mondta Tracsek Ferenc, az SAP Hungary Kft. BI-szakértője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom