Connect with us

Hirdetés

technokrata

ESET Mobile Antivirus magyarul

Dotkom

ESET Mobile Antivirus magyarul

Magyarul és megújulva kerülhet kommunikációs készülékeinkre a NOD32 vírusirtó mobiltelefonokra szánt változata.

Az ESET tavaly októberben dobta piacra a Windows Mobile platformon működő Mobile Antivirus első, még angol nyelvű változatát. A szoftver azóta számos fejlesztésen esett át, a most megjelent verzió pedig már 15 nyelven, köztük magyarul is elérhető. A fejlesztéseknek köszönhetően letisztult a kezelőfelület, bővültek a frissítési és ellenőrzési beállítások, valamint egyszerűbbé vált a program aktiválása is. A szoftver a heurisztikának és a kéretlen üzeneteket blokkoló SMS-szűrőnek köszönhetően teljes körű védelmet biztosít a mobil kártevők minden fajtája ellen.

Az ESET Mobile Antivirus az ESET Smart Security Business Edition felhasználói számára a megvásárolt licencmennyiség erejéig ingyenesen, az ESET NOD32 Antivirus Business Edition licenctulajdonosok számára pedig 50% kedvezménnyel érhető el. Az érvényes licenccel rendelkező felhasználók ingyenesen térhetnek át az új verzióra.

Újdonságok
– Megújult naplófájlok – Az ellenőrzések eredményeiről, a fertőzött és karanténba helyezett fájlokról és egyéb fontos programeseményekről készült naplófájlok áttekinthetőbb formátumban érhetőek el. Az új verzióban az is megadható, hogy a program mennyi időre visszamenőleg tárolja el az ellenőrzések eredményeit.
– Új beállítási lehetőségek a tömörített fájlok ellenőrzéséhez – A felhasználó maga szabhatja meg a tömörített fájlok ellenőrzés mélységét.
– Napi, heti vagy havi automatikus és kézi frissítések – A felhasználók napi, heti vagy havi rendszerességű frissítések közül választhatnak. Alapbeállításként a napi frissítés van megadva.
– Online aktiválás – A program új verziója már közvetlenül a kezelőfelületről, online is aktiválható.
– Könnyebb kezelhetőség – Felhasználóbarát kezelőfelületén keresztül a szofver magyar nyelven is kommunikál.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés