Connect with us

technokrata

ESET Mobile Antivirus magyarul

Dotkom

ESET Mobile Antivirus magyarul

Magyarul és megújulva kerülhet kommunikációs készülékeinkre a NOD32 vírusirtó mobiltelefonokra szánt változata.

Az ESET tavaly októberben dobta piacra a Windows Mobile platformon működő Mobile Antivirus első, még angol nyelvű változatát. A szoftver azóta számos fejlesztésen esett át, a most megjelent verzió pedig már 15 nyelven, köztük magyarul is elérhető. A fejlesztéseknek köszönhetően letisztult a kezelőfelület, bővültek a frissítési és ellenőrzési beállítások, valamint egyszerűbbé vált a program aktiválása is. A szoftver a heurisztikának és a kéretlen üzeneteket blokkoló SMS-szűrőnek köszönhetően teljes körű védelmet biztosít a mobil kártevők minden fajtája ellen.

Az ESET Mobile Antivirus az ESET Smart Security Business Edition felhasználói számára a megvásárolt licencmennyiség erejéig ingyenesen, az ESET NOD32 Antivirus Business Edition licenctulajdonosok számára pedig 50% kedvezménnyel érhető el. Az érvényes licenccel rendelkező felhasználók ingyenesen térhetnek át az új verzióra.

Újdonságok
– Megújult naplófájlok – Az ellenőrzések eredményeiről, a fertőzött és karanténba helyezett fájlokról és egyéb fontos programeseményekről készült naplófájlok áttekinthetőbb formátumban érhetőek el. Az új verzióban az is megadható, hogy a program mennyi időre visszamenőleg tárolja el az ellenőrzések eredményeit.
– Új beállítási lehetőségek a tömörített fájlok ellenőrzéséhez – A felhasználó maga szabhatja meg a tömörített fájlok ellenőrzés mélységét.
– Napi, heti vagy havi automatikus és kézi frissítések – A felhasználók napi, heti vagy havi rendszerességű frissítések közül választhatnak. Alapbeállításként a napi frissítés van megadva.
– Online aktiválás – A program új verziója már közvetlenül a kezelőfelületről, online is aktiválható.
– Könnyebb kezelhetőség – Felhasználóbarát kezelőfelületén keresztül a szofver magyar nyelven is kommunikál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák