Connect with us

technokrata

Stratégiai Biztonsági Tanácsadás

Dotkom

Stratégiai Biztonsági Tanácsadás

Előre megtervezhető és modellezhető az informatikai rendszerekben történő változás üzleti folyamatokra gyakorolt hatása.

Az informatikai rendszerek biztonságát minden gazdasági körülmény mellett prioritásként kezelik a szervezetek. Mivel ma már a legtöbb szervezet alaptevékenysége az informatikai rendszerük működésére épül, folyamatosan van igény IT-biztonsági rendszereik komplex megtervezésére, megvalósítására és ehhez kapcsolódó tanácsadásra. Amennyiben a szervezet stratégiai irányvonalába illeszkednek az IT-biztonsági megoldásai és azok üzemeltetése, a szervezetnek ez akár jelentős üzleti előnyt is eredményezhet versenytársaihoz képest.

A Noreg Kft. szakértői több mint 10 éve foglalkoznak informatikai biztonsági technológiákkal, és szakmai kompetenciájuk az IT-biztonság teljes spektrumát lefedi. A Noreg Stratégiai Biztonsági Tanácsadás szolgáltatása nem csak a jelenlegi informatikai rendszer folyamatos működését biztosítja, de segítségével előre megtervezhető és modellezhető minden informatikai rendszerben történő változás üzleti folyamatokra gyakorolt hatása is.

A Stratégiai Biztonsági Tanácsadók a tervezés során minden IT-biztonságot érintő kérdésre fel tudják vázolni az alternatív megoldásokat, azok költségvonzatát és a vállalati folyamatokra gyakorolt hatását. A Noreg Kft. független tanácsadóként az iparág számos vezető gyártójával tartja a kapcsolatot, és a lehetséges megoldások közül mindig az ügyfél igényeinek megfelelően alakítja ki javaslatait – ez a hosszú távú együttműködés alapját is képezi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle