Connect with us

technokrata

Tűzfal-, tartalomszűrés, vírusvédelem egy eszközben

Dotkom

Tűzfal-, tartalomszűrés, vírusvédelem egy eszközben

Az UTM funkciókkal felvértezett D-Link DFL-160 hármas védelmet kínál a vírusok, a szoftvereket károsító behatolások és az ártalmas tartalmak ellen.

A SOHO környezetbe tervezett D-Link NetDefend SOHO UTM tűzfal, a DFL-160 a hálózat és az Internet között elhelyezkedve felügyeli a hálózati forgalmat. Aktívan zárolja az ártalmas tartalmakat, vírusokat, férgeket, biztonságos adatkezelést kínál, így megakadályozza a veszélyes alkalmazások, hackerek által okozott károkat. Webalapú kezelő panelt kapott a hálózati biztonság menedzseléséhez. VPN funkciójával lehetőséget kínál arra is, hogy felügyeljük hálózatunk biztonságát akkor is, ha nem vagyunk otthon vagy az irodában. Kábellel vagy DSL kapcsolattal csatlakozó felhasználók dinamikus IP címen keresztül férhetnek hozzá a rendszerhez.

A D-Link partnere a Kaspersky Lab, az Antivirus technológia fejlesztője, az Endeavor Security, mely a Intrusion Prevention System fejlesztője, és a ContentKeeper Technologies, mely tartalomszűrő megoldásokat kínál. A D-Link NetDefend SOHO UTM szolgáltatás tartalmazza az első évre vonatkozó frissítéseket, és a funkciók pontosságát, megbízhatóságát.

A Gigabit Ethernet portok nagy sebességet biztosítanak: a meglévő hálózati eszközökkel a DFL-160 akár 70 Mbps átviteli sebességet és 25 Mbps VPN sebességet kínál. A dedikált Gigabit DMZ port támogatja azokat a szervereket, melyek külső eszközként jelennek meg. A D-Link Green termékcsaládhoz tartozó DFL-160 érdekessége, hogy felismeri az aktív portokat és a kábel hosszát, majd ehhez igazítja az áramfelvételt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle