Connect with us

technokrata

Pörög a Jacko-biznisz: film készül a próbafelvételekből

Dotkom

Pörög a Jacko-biznisz: film készül a próbafelvételekből

A Sony megvásárolta Michael Jackson utolsó próbafelvételeinek játszási jogát.

A Sony Corp. 60 millió dollárért megvásárolta az AEG Live-tól, Michael Jackson tervezett koncertjeinek szervezőjétől a szupersztár utolsó próbafelvételeit. A videoanyagot kiegészítik további dokumentumokkal Jacko életéről, illetve a barátok ismerősök visszaemlékezéseivel, és az így készült filmet This Is It címmel október végén bemutatják a mozikban.

Az AEG biztosan jól jár az üzlettel, ugyanis Jackson halálával 30 millió dolláros hiánya keletkezett, ennyit fordított ugyanis a sztár koncertsorozatának előkészítésére. A Sony éves eredményét szakértők szerint nem fogja jelentősen befolyásolni a film, mivel a társaság 120 milliárd jen (1,24 milliárd dollár nettó veszteséget jósol márciusban végződő üzleti évére, amit a film sikere sem változtathat meg lényegesen.

Ráadásul nehéz előre megjósolni, hogy egy ilyen projekt milyen haszonnal jár. Tény, hogy akik látták a koncertsorozatra való felkészülést szolgáló próbák felvételeit, azt mondják, Jacko csúcsformában volt. Emellett van miből válogatni: az AEG állítólag két CD-re való élő hanganyaggal rendelkezik.

Michael Jackson július 7-ei temetését 31,1 millió amerikai nézte végig a televízióban. A sztár két héttel korábban halt meg, három héttel londoni, This Is It című koncertje előtt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle