Connect with us

technokrata

Automatikus patch-kezelés és vírusvédelem egyben

Dotkom

Automatikus patch-kezelés és vírusvédelem egyben

A Microsoft, Adobe, Skype stb. szoftverek kritikus javításainak automatikus kezelése és spyware/antivírus védelem egyetlen megoldásban.

A Shavlik és a Sunbelt tavasszal aláírt megállapodásának köszönhetően olyan biztonsági megoldás született, amely egyesíti magában a biztonsági frissítések kezelését kémprogram- és vírusvédelmmel. A Shavlik NetChk Protect – amelynek 7.0-ás verziója a Sunbelt Vipre kártevőkeresőt integrálta – egyetlen konzol segítségével automatizálja a kritikus biztonsági javítások (patch-ek) kezelését.

Ellentétben a Windows Server Update Service-szel (WSUS), mely csak a Microsoft aktuális szolgáltatásait menedzseli, az alkalmazás képes kezelni a jelenleg legszélesebb körben elterjedt felhasználói szoftvereket (pl. Adobe, Firefox, Skype, Java stb.) és a Microsoft korábbi megoldásait is (pl. Windows 2000, Office 2000, Exchange Server 2000). A támogatott alkalmazások köre folyamatosan bővül. Az úgynevezett agentless technológiának hála nem igényel kliens oldali szoftvert minden egyes célszámítógépen, így valamennyi hálózati számítógépet „felülről” észleli, ellenőrzi és szükség szerint patch-eli.

A Shavlik NetChk Protect 7.0 már a magyar piacon is elérhető a forgalmazó Nollex Nemzetközi Kft-nél. A Vipre-rel integrált változatot a gyártó felár nélkül, a kártevővédelmi megoldást nélkülöző termékével azonos áron kínálja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin