Connect with us

Megújult Outpost védelem, Windows 7 támogatással

Dotkom

Megújult Outpost védelem, Windows 7 támogatással

A július 22-én megjelent Outpost 6.7 Firewall, Security Suite és Antivirus a Windows 7 RC felhasználóit is képes védeni.

Az Outpost 2009 termékcsalád három, egymás elemeire épülő megoldásból áll. Az Agnitum Outpost Firewall internetes adatforgalom-ellenőrzést, behatolás elleni védelmet, kémprogramvédelmet és tartalomszűrést kínál. Az Outpost Security Suite teljes körű biztonsági megoldás, a tűzfal és kémprogramvédelem mellett spamszűrővel és víruskeresővel is fel van szerelve. A legújabb fejlesztésű Outpost Antivirus pedig kémprogram- és víruskereső. Mindhárom szoftver a saját rendszer védelmét is biztosítja, azaz megakadályozza, hogy a védelmi vonalon esetleg átcsúszott, vadonatúj kártevő (nulladik napi fenyegetés, zero day threat) a számítógép létfontosságú állományait módosítsa vagy törölje.

Az Outpost 6.7-es verziójával jelent meg a Windows 7 támogatás (Release Candidate, azaz hivatalos megjelenés előtti verzió). Ez a változat továbbfejlesztett kártevőkereső motorral és heurisztikus szűrővel rendelkezik, illetve még fejlettebb tartalomszűréssel bír, mely immár teljesen kompatibilis a P2P kliensekkel és a rich-media (videó, hangfájlokat és flash-animációt tartalmazó) weboldalakkal is (az Outpost Firewall és az Outpost Security Suite alkalmazásokban). Emellett – a fejlesztő szerint – jelentős mértékben csökkent a téves portvizsgálat riasztások szám a Támadásészlelés modulban.

Gyorsabb működést ígér az Agnitum Vista SP1/SP2 és 64-bites Windows rendszereken, illetve stabilabb hálózati működést az internetkapcsolat megosztása, a nyomtatómegosztás és a VMWare-t használó számítógépek esetén. Javult a kompatibilitás is (Windows Firewall, Vista UAC, újratervezett Outpost Gyorshangoló beépülő modul, The BAT!, Incredimail, EMule, mTorrent, ABBYY Lingvo X3, TranslateIt!, AIMP, Imeem.com, Jaws stb.).

A 30 napig kipróbálható változat egyelőre csak idegen nyelveken érthető el, de a magyar verzió készítése már folyamatban van.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom