Connect with us

technokrata

Piacon a világ első 256 gigás usb-meghajtója

Dotkom

Piacon a világ első 256 gigás usb-meghajtója

A Kingston Technology a világ egyik legnagyobb független memóriagyártója bemutatta a világ első 256 gigabájtos usb-meghajtóját, a DataTraveler 300-at.

A gigantikus tárkapacitású adathordozón a felhasználók akár 54 dvd-nyi vagy 365 cd-nyi anyagot tárolhatnak.

A DataTraveler 300 különösen ideális azon netbook-felhasználóknak, akik gépük kapacitását szeretnék bővíteni. Emellett az usb megoldást kínál a nagyméretű adatbázisokat használó üzleti ügyfelek, valamint a nagy felbontású grafikai fájlokat hordozó tervezők számára egyaránt. Az üzleti felhasználók és az ügyfelek a Password Traveler szoftver használatával biztonságban tudhatják adataikat, mivel rendszergazdai jogosultságok nélkül is kialakíthatnak jelszóval védett, személyes területet adataik biztonságos tárolására – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. Az öt év garanciával árult Kingston DataTraveler 300 kupak nélküli, behúzható kialakítású, így használaton kívül védelmet biztosít az usb-csatlakozónak, ráadásul a meghajtó használható a Windows ReadyBoost funkciójával is. A ReadyBoost a Windows Vista egyik új teljesítménynövelő technológiája, amellyel a számítógéphez utólag csatlakoztatott külső háttértárakat, merevlemezeket, memóriakártyákat lehet a rendszer gyorsítására, illetve a lapozófájl bővítésére használni.

A DataTraveler 300 különösen ideális azon netbook-felhasználóknak, akik gépük kapacitását szeretnék bővíteni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle