Connect with us

technokrata

Adatmentés egy fagyi áráért

Dotkom

Adatmentés egy fagyi áráért

Új Kürt szolgáltatások magánszemélyek és kisvállalkozások számára.

Új adatmentés szolgáltatásokról számolt be a Kürt, amelyeket elsősorban magánszemélyek és kisvállalkozások számára kínálnak. A jelenlegi nyári időszakban ezek különösen aktuálisak, mert statisztikák szerint ekkor éri a legtöbb kár az adathordozókat.

Míg korábban a Kürt ügyfeleinek 3 napot kellett várniuk az adathordozó bevizsgálására és az adatmentés megkezdésére, a fejlesztéseknek köszönhetően ma már a sérült eszköz beérkezésétől számított 25 perc után, díjmentesen jut a megrendelő szakvéleményhez és árajánlathoz, illetve megrendelés esetén a vállalat szakemberei azonnal elkezdik az adatok mentését. Ehhez magánszemélyek – adatmentési megbízás esetén – fizetést megkönnyítő áruhitel konstrukciót vehetnek igénybe. A részletfizetés lehetősége olyanok számára is elérhetővé teszi az adatmentést, akik eddig a viszonylag magas költségek miatt nem engedhették ezt meg maguknak.

Adatmentés egy fagyi áráért
A Kürt a biztosítási piac hazai szereplőivel együtt új ajánlatot dolgozott ki, mely egy lakás-, és utazásbiztosításokhoz – minimális, néhány száz forintos díj ellenében – köthető adatmentés rendelkezésre állási szolgáltatás. Lényege, hogy a biztosítási szerződésben foglalt káreseményhez köthető adatvesztési esetekben a Kürt biztosítja az ügyfél adatainak mentését, amennyiben ez technológiailag lehetséges. Az adatmentés szolgáltatás ilyen formájú megrendelése esetén minden további költségtől mentesül az ügyfél.

„Német leányvállalatunkhoz nagy számban érkeznek olyan megoldandó esetek, amelyeknek a fedezetét biztosítási szerződés, azaz biztosító társaság garantálja. Szeretnénk, ha ez a költséghatékony megoldás a magyarországi felhasználóknak is mielőbb rendelkezésére állna.” – nyilatkozta Szekeres Gábor.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle