Connect with us

technokrata

Nevére vette részvényeit a Synergon

Nevére vette részvényeit a Synergon

Dotkom

Nevére vette részvényeit a Synergon

A Synergon bejelentése szerint pénteken 610 kontraktusnyi, azaz 610 ezer darab saját részvényére szóló júniusi határidős vételi pozíciót zárt le a Budapesti Értéktőzsdén és 300 kontraktusnyit nyitott szeptemberre.

Az eladás 680, a vétel 718 forintos árfolyamon történt. A fennmaradó 310 ezer részvényt a társaság megvette, ezzel 1 millió 78 ezer darabra duzzadt sajátrészvény-állománya.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

Dotkom

Nevére vette részvényeit a Synergon

A Synergon bejelentése szerint pénteken továbbkötötte határidős részvényeinek közel felét, másik felét nevére vette.

A rendszerintegrátor cég pénteken 610 kontraktusnyi, azaz 610 ezer darab saját részvényére szóló júniusi határidős vételi pozíciót zárt le a Budapesti Értéktőzsdén és 300 kontraktusnyit nyitott szeptemberre. Az eladás 680, a vétel 718 forintos árfolyamon történt. A fennmaradó 310 ezer részvényt a társaság megvette, ezzel 1 078 ezer darabra duzzadt sajátrészvény-állománya.

Ezzel gyakorlatilag a cég adta a részvény pénteki forgalmát, hiszen a gazdát cserélő 632 ezer darab részvényből 610 ezer darabnyi valamilyen formában a sajátrészvény-ügyletekhez volt köthető (vélhetőena továbbkötött határidőket is átkötötték a prompt piacon.) A papír aznap közel 5 százalékkal drágult, ma már több mint 2 százalékos mínuszban jár lanyha forgalom mellett.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák