Connect with us

A T-Mobile adatforgalmának kilencven százaléka már 3G/HSDP-hálózaton zajlik

Dotkom

A T-Mobile adatforgalmának kilencven százaléka már 3G/HSDP-hálózaton zajlik

A T-Mobile a régióban elsőként vezette be a Cisco Content Services Gateway 2nd Generation megoldást a dinamikus ütemben növekvő adatforgalom mérésére és elemzésére.

A szolgáltató ezáltal nemcsak a számlázást teheti még kifinomultabbá, hanem további új szolgáltatásokat is nyújthat ügyfelei számára. A fejlesztést többek között a 3G/HSDPA-hálózatokon folyó forgalom ugrásszerű növekedése tette szükségessé. A hazai mobilinternet-piacon 50,73 százalékos részesedéssel piacvezető T-Mobile mobilinternet forgalmának 90 százaléka ma már szélessávú 3G/HSDPA-hálózaton folyik. A T-Mobile az igényeknek elébe menve gyors ütemben, jó minőségű lefedettséget és a felhasználók számára nagy sávszélességet biztosítva bővítette 3G/HSDPA-hálózatát, így e szolgáltatás 2009 áprilisában a lakosság 68 százalékának lakóhelyén, több mint 312 településen érhető el. Emellett a T-Mobile az ország több pontján elérhetővé tette a névlegesen 14 Mbps letöltési sebességet is, ami duplája a más területeken elérhető névleges 7,2 Mbps-os sávszélességnek. A megnövelt letöltési sebességet az előfizetők az erre alkalmas modemekkel használhatják ki. Az előfizetések növekedésének üteme felülmúlja a várakozásokat, a T-Mobile szerint ez főként az akciós kedvezményeknek, a kedvező feltételekkel elérhető széles eszközválasztéknak és a különböző díjkedvezményeknek köszönhető. A lakossági és üzleti felhasználás mellett a mobil szélessávú szolgáltatások ipari megoldásokhoz, gép-gép közötti kommunikációhoz szintén kiválóan alkalmazhatók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő