Connect with us

Tendereztet a Telekom

Dotkom

Tendereztet a Telekom

Csoportszintű médiaügynökség kiválasztására tendert írt ki a Magyar Telekom (MT) – értesült a Kreatív Online. A nyertes ügynökség 2010-től kaphat megbízást.

Többlépcsős nyílt tendert hirdetett a Magyar Telekom médiafeladatokra – olvasható a Kreatív Online-on a társaság közleménye nyomán. A vállalat első lépésben előminősítésre várja médiaügynökségek jelentkezését, az erre vonatkozó felhívás az MT beszerzési igazgatóságának honlapján tekinthető meg.

Az előminősítés során kiválasztott médiaügynökségek felkérést kapnak a pályázat kidolgozására, a tender eredményhirdetése szeptember végére várható. A Telekom szakembereiből egy munkacsoport áll össze, ők választják majd ki a nyertes ügynökséget.

Jelenleg a vállalat offline médiatervezési és vásárlási feladatait a 2006-os offline médiaügynökségi tender győztese, a Mediaedge:cia, az online médiatervezési és vásárlási feladatokat pedig a 2007-es online médiaügynökségi tender győztese, a Kirowski végzi. Arról a szakportálnak sincsenek információi, hogy az MT az offline és az online feladatokat is meghirdeti-e, valamint, hogy a pályázók részfeladatokra is tehetnek-e ajánlatot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom