Connect with us

Együtt evangelizált a HP és az Alvicom

Dotkom

Együtt evangelizált a HP és az Alvicom

A HP és az ALVICOM Testcenter közösen rendezett szemináriumán a szoftverek magas minőségének fontosságáról, az alkalmazások minőségbiztosítási folyamatáról és ezen belül a tesztelés automatizálásáról hallgathatott előadásokat a nagyérdemű.

Az előadók a szeminárium során egy komplex, teljes alkalmazás életciklust átölelő mintán bemutatták, hogy a HP eszközöket, a HP minőségbiztosítási módszertant, valamint az ALVICOM és a HP szakértelmét kombinálva hogyan lehetséges optimalizálni a szoftverek minőségét. A HP és az ALVICOM magyarországi projekttapasztalatait bemutató szemináriumot egy repülőjegy-foglaló mintaalkalmazás demója tette életszerűvé.

Kirchner Zoltán, a HP Szoftver Megoldások tanácsadója előadásában arra hívta fel a figyelmet, hogyan érdemes egy cégnek az alkalmazások teljes életciklusát átgondolva kialakítania minőségbiztosítási folyamatait. Továbbá bemutatta a tesztautomatizálásra szolgáló QuickTest Professional eszköz újdonságait, mint például a verziókezelés, kliens oldali teljesítménymonitorozás, szélesebb platformtámogatás illetve továbbfejlesztett riportolási lehetőségek.

Eöttevényi Dániel, az ALVICOM Testcenter tanácsadója tartott bemutatót a Quality Center 10.0 tesztmenedzsment eszközről. Ismertette, hogy mikre és miként lehet használni ezt a sokoldalú alkalmazást. Tapasztalatai alapján, egy esettanulmányban szemléltette, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni egy tesztmenedzsment eszköz kiválasztása során, valamint, hogy milyen problémákra kell felkészülni egy teszteszköz bevezetésekor. Az előadás során bemutatásra került az is, hogy miként lehet testre szabni ezt az alkalmazást úgy, hogy az beilleszkedjen egy pénzintézet tesztelési folyamatába.

László István, HP Szoftver Megoldások technikai tanácsadója a terheléses teszteszköz, a HP LoadRunner lehetőségeit mutatta be, és a magyar államigazgatás területén szerzett gyakorlati tapasztalatokról számolt be. A követelmény alapú minőségbiztosítás amellett, hogy lehetővé tette a jó minőségű szoftver üzembe helyezését, a projektet olyan keretek közé kényszerítette, amellyel a felhasználók határidőre megkapták az igényelt funkcionalitású szoftvert. A teljesítmény tesztek alapján végzett hangolások nyomán az elkészült kis erőforrás-igényű szoftvert teljesítmény gondok nélkül vették használatba.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő