Connect with us

Nokia fejlesztések Check Point kézben

Dotkom

Nokia fejlesztések Check Point kézben

Nokia hardver, Check Point szoftver.

A Check Point bejelentette a korábbi Nokia hardvereken alapuló, akár 29 Gbps teljesítményre is képes IP berendezéscsaládját, amely mostantól egyetlen, a Check Point R70 biztonsági gateway szoftverrel integrált megoldásként érhető el. A Check Point IP berendezéscsaládja új támogatási tervvel megerősített, teljes mértékben integrált biztonsági megoldást nyújt a vállalatok számára.

Tizenkét évnyi partneri együttműködést követően, a Check Point ez év áprilisában vette át a Nokia biztonsági berendezések üzletágát. Az új Check Point IP berendezéscsalád a Nokia szolgáltatói minőségű (carrier-grade), a méretezhetőségéről és modularitásáról híres hardverein alapul, és integrálja azokat a Check Point biztonsági szoftvereihez. A Check Point Software Blade architektúrája részeként a Check Point IP berendezések rugalmas, bővíthető biztonsági megoldást nyújtanak. A 29 Gbps (20%-os növekedés a korábbi modellekhez képest) tűzfal és 8 Gbps VPN teljesítményig bővíthető IP berendezések a teljesítménynövelési és interfész opciók széles körét biztosítják.

A Check Point új IPS software blade-je az alap szoftverkonfiguráció részeként érhető el, egy éves frissítési szolgáltatás tartozik hozzá. Az IPS software blade egy olyan erős biztonsági réteggel egészíti ki a gateway-t, amely viselkedés- és szignatúra-alapú védelmet, illetve a legmagasabb szintű IPS teljesítményt (max. 9 Gbps) nyújtja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom