Connect with us

technokrata

Nokia fejlesztések Check Point kézben

Dotkom

Nokia fejlesztések Check Point kézben

Nokia hardver, Check Point szoftver.

A Check Point bejelentette a korábbi Nokia hardvereken alapuló, akár 29 Gbps teljesítményre is képes IP berendezéscsaládját, amely mostantól egyetlen, a Check Point R70 biztonsági gateway szoftverrel integrált megoldásként érhető el. A Check Point IP berendezéscsaládja új támogatási tervvel megerősített, teljes mértékben integrált biztonsági megoldást nyújt a vállalatok számára.

Tizenkét évnyi partneri együttműködést követően, a Check Point ez év áprilisában vette át a Nokia biztonsági berendezések üzletágát. Az új Check Point IP berendezéscsalád a Nokia szolgáltatói minőségű (carrier-grade), a méretezhetőségéről és modularitásáról híres hardverein alapul, és integrálja azokat a Check Point biztonsági szoftvereihez. A Check Point Software Blade architektúrája részeként a Check Point IP berendezések rugalmas, bővíthető biztonsági megoldást nyújtanak. A 29 Gbps (20%-os növekedés a korábbi modellekhez képest) tűzfal és 8 Gbps VPN teljesítményig bővíthető IP berendezések a teljesítménynövelési és interfész opciók széles körét biztosítják.

A Check Point új IPS software blade-je az alap szoftverkonfiguráció részeként érhető el, egy éves frissítési szolgáltatás tartozik hozzá. Az IPS software blade egy olyan erős biztonsági réteggel egészíti ki a gateway-t, amely viselkedés- és szignatúra-alapú védelmet, illetve a legmagasabb szintű IPS teljesítményt (max. 9 Gbps) nyújtja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák