Connect with us

technokrata

Ingyenes, online víruskereső a NOD32 fejlesztőjétől

Dotkom

Ingyenes, online víruskereső a NOD32 fejlesztőjétől

A magyar nyelvű ESET Online Scannert új beállítási lehetőségekkel és megújult grafikus kezelőfelülettel látták el fejlesztői.

Aki szeretné kipróbálni, hogy mire is képes a NOD32 technológia, az a 30 napos tesztverziókon felül ingyenesen próbára teheti az ESET magyarországi honlapján elérhető online vírusirtót is. Ez néhány kattintással lehetővé teszi a számítógép teljes körű ellenőrzését és a kártevők biztonságos eltávolítását. A kártevők felismerésére pedig az ESET Víruslaboratóriumából kikerülő legfrissebb vírusadatbázisokat és heurisztikus algoritmusokat használja. Képes a rejtett fertőzések felderítésére, így a rootkitek detektálására és eltávolítására is.

„Az Online Scanner kitűnő megoldás, ha valaki szeretné kipróbálni a NOD32 technológiát, vagy meg kíván tisztítani egy fertőzött gépet. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy nem véd a támadások ellen, csupán ellenőrzi és eltávolítja a már a számítógépre került fertőzéseket, így nem helyettesíti a rendszeresen frissített vírusirtót” – összegezte Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.

Újdonságok
– az ESET Smart Installer program telepítésével az eszköz már nem csak Internet Explorerrel, de az Opera, a Firefox és egyéb böngészőkkel is használható
– Anti-Stealth technológia, amely képes a rejtett károkozók – így a rootkitek – felismerésére és eltávolítására
– továbbfejlesztett ellenőrzési beállítások (a számítógép teljes vagy részleges ellenőrzése)
– továbbfejlesztett proxy beállítások
– 64 bites Windows rendszer támogatása
– megújult grafikus kezelőfelületíSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek