Connect with us

technokrata

Folytatódik az integráció a Magyar Telekomnál

Dotkom

Folytatódik az integráció a Magyar Telekomnál

Évente egymilliárd forintot takaríthat meg a Magyar Telekom Nyrt. azzal, ha beolvad a társaságba a T-Kábel Nyrt. és a Dél-Vonal Kft.

Az MTelekom igazgatóságának erre vonatkozó javaslata összhangban van a társaság három éve meghirdetett integrációs folyamatával, amely szerint a versenyképességének erősítése mellett a közös működésből eredő szinergiák javítják a hatékonyságot, csökkentik a költségeket, miközben segítik a pénzügyi és emberi erőforrások optimális működtetését.

A leányvállalatok T-Home márkanév alatt analóg és digitális tévészolgáltatást, szélessávú internet-, valamint ip-alapú hangszolgáltatást nyújtanak Magyarországon.

Az anyavállalat T-Home néven vonta össze és konszolidálta vezetékes termékkínálatát, ezzel is erősítve a „háromképernyős stratégiát”, amelynek lényege, hogy a csoport a mobilok, televíziókészülékek és a számítógépek monitorján is szolgáltat.

Az igazgatóság javaslatát a Magyar Telekom rendkívüli közgyűlésének, valamint a két leányvállalat legfőbb szerveinek is jóvá kell hagynia, a tervezett lépéshez nincs szükség a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyására.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd