Connect with us

technokrata

A T-Mobile reklámfilm-készítésiversenyt hirdet

Dotkom

A T-Mobile reklámfilm-készítésiversenyt hirdet

Jó ötlet és kreativitás – elsősorban ezekre lesz szüksége annak, aki részt vesz a T-Mobile új, “Az én reklámom” című reklámfilmes pályázatán.

A mobilszolgáltató ugyanis a szélessávú mobilinternet-szolgáltatás témakörét feldolgozó reklámfilmes versenyt hirdet újszerű, egyedi ötleteken alapuló alkotások készítésére. A T-Mobile reklámfilmkészítő versenyének témája “T-Mobile szélessáv: az én internetem”. A benevezett alkotásokkal szemben elvárás, hogy a film kreatív, eredeti módon mutassa be a szélessávú mobilinternet-szolgáltatás előnyeit, illetve a felhasználók életére gyakorolt pozitív hatásait. A film tetszés szerinti eszközökkel, akár mobiltelefonnal is elkészíthető különféle, a kiírásban megadott formátumokban. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató a versenybe 15-60 másodpercnyi (maximum 30 MB fájlméretű) reklámfilmeket vár a 18. életévüket már betöltött pályázóktól, akik március 30. és május 31. között tölthetik fel a pályázati feltételeknek megfelelő reklámfilmjüket a verseny kapcsán létrehozott weboldalra. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotás készítőjét egy egymillió forint értékű FHB-bankkártya illeti meg. A közönségdíjat, azaz a 200 ezer forintos FHB-bankkártyát pedig annak a reklámfilmnek a készítője kapja, akinek alkotását a pályázat lezárultáig, azaz május 31. éjfélig a legtöbben nézték meg a YouTube-on. Egy pályázó akár több különböző reklámfilmmel is indulhat a megmérettetésen, ezzel növelve nyerési esélyeit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd