Connect with us

technokrata

A különleges nyomtatási szolgáltatóké a jövője

Dotkom

A különleges nyomtatási szolgáltatóké a jövője

A Canon Business Forum európai előadás-sorozatának első állomásán, Bécsben A verseny vége, a specializáció kezdete címmel tartott előadást Garry Nelson, a Kall Kwik digitális nyomtatási szolgáltató cég ügyvezető igazgatója.

A több mint kétszáz Magyarországról, Lengyelországból, Csehországból és az adriai régióból érkezett érdeklődő előtt Nelson arról számolt be, hogy a litográfiai megrendelések volumene és a nyereség folyamatosan csökken, ennek ellensúlyozására különböző módszereket javasolt. Tízéves tapasztalataira támaszkodva a változó adatok nyomtatásának bevezetését és az online megrendelőrendszer kiépítését szorgalmazta, amihez persze szükség van egy átfogó marketingstratégiára is. Ennek eredményeként a nyomtatási szolgáltatók vezethetik és koordinálhatják az egész projektet. A prezentációt a Canon imagePress 7000 készülékkel nyomtatott fényképalbumok és ismertetők, valamint az imagePress C1+ készülékkel készült, átlátszó fedőréteggel bevont kártyák bemutatása színesítette. A bécsi szeminárium a Canon által Európában elindított Essential Business Builder Program bevezető előadása volt, a tervek szerint Gerry Nelsont is meghívják a márka júniusi budapesti első digitálisnyomda-workshopjára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd