Connect with us

technokrata

Együtt kampányolnak a robotos cégek

Dotkom

Együtt kampányolnak a robotos cégek

Magyarország egyik legnépszerűbb antivírusrendszerének új változata június elején jelenik meg magyar nyelven, és ugyanekkor kerül a mozikba a Terminátor – Megváltás is, a kultuszsorozat negyedik része.

Az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security biztonsági programcsomagok bejelentkező képernyőin megjelenő androidot a Digic Pictures tervezte, ugyanaz a cég, amely a Terminátor harmadik részének utómunkálatain is dolgozott. A közös megjelenés alkalmából az ESET szoftvereit Magyarországon képviselő Sicontact Kft. és a Terminátort forgalmazó InterCom közös marketingakcióba kezdett. Ennek keretében a Sicontact egy száz példányban megjelenő, terminátoros külsőbe öltöztetett különleges kiadást dob piacra az ESET Smart Security új változatából. A limitált kiadás megvásárlói nemcsak az új szoftver díszdobozos változatához jutnak hozzá, de két jegyet is kapnak a Terminátor – Megváltás premier előtti bemutató vetítésére, a Duna Plaza mozijába.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd