Connect with us

Már négyszázezer T-Home-előfizető

Dotkom

Már négyszázezer T-Home-előfizető

A T-Home tévé-előfizetőinek száma április elején elérte a 400 ezret – jelentette be a Magyar Telekom, amely – mint a közlésében szerepel – ezzel újabb lépést tett afelé, hogy minőségi szolgáltatóként a hazai távközlési piac minden területén vezető szerepet érjen el.

A Magyar Telekom T-Home márkájának “képernyő-szolgáltatásai” közül a műholdas T-Home Sat TV, valamint a T-Home IPTV televíziós szolgáltatások megrendeléseinek száma az elmúlt hónapokban dinamikusan emelkedett, és a T-Home Kábel TV szolgáltatás iránt is változatlanul élénk a kereslet.

A cég szerint a növekedés egyrészt a T-Home márka sikeres piaci bevezetésének, másrészt annak köszönhető, hogy a Magyar Telekom a hazai piacon egyedül működik úgynevezett három képernyős vállalatként: vagyis nyújt együtt vezetékes és – a T-Mobile márkája révén – mobil hálózaton tévéadást, internetet és telefont.

A T-Home Sat TV szolgáltatás kedvező piaci fogadtatásában kiemelkedő szerepet játszik annak digitális hang- és képminősége, széles csatornaválasztéka, elektronikus műsorújságja, a HD minőségben elérhető csatornák megléte, és nem utolsósorban a versenyképes ár – fűzi hozzá a társaság közleménye.

A T-Home márka bevezetésével a hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító T-Home IPTV interaktív televíziós platform is új lendületet kapott, ami többek között az olyan forradalmi újdonságoknak köszönhető, mint a megállítható, visszatekerhető élő televíziós adás, az elektronikus műsorújság, a több mint 700 mozifilmet akár már tévépremier előtt kínáló Videotéka (VoD), a gyerekzár, a választható nyelv és az előre programozható műsorrögzítési lehetőség.

A T-Home márka bevezetésével a hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító T-Home IPTV interaktív televíziós platform is új lendületet kapottSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő