Connect with us

technokrata

Magyar távközlési céget díjazott a Dow Jones

Dotkom

Magyar távközlési céget díjazott a Dow Jones

Újabb elismerésben részesült a Magyar Telekom fenntarthatósági teljesítménye.

A zürichi székhelyű SAM (Sustainable Asset Management), a Dow Jones fenntarthatósági indexének szakmai értékelője által kiadott 2009-es Fenntarthatósági Évkönyvbe a Magyar Telekom, mint egyetlen magyar, sőt mint egyetlen közép-európai cég került be.Önmagában már az elismerésre méltó, hogy a vállalat szerepel a Dow Jones által meghívott vállalatok körében, hiszen ebbe a körbe a világ 2500 legnagyobb vállalata kerülhet csak be. Az évkönyvben azonban az értékelt 2500 vállalat fenntarthatósági szempontból legjobban teljesítő 15 százaléka szerepel csak az 57 értékelt szektorból. A három dobogós kategóriából az aranyba 81 vállalatot soroltak be. A Magyar Telekomnak is odaítélt ezüst a második, amelyben 58 vállalat szerepel, a bronz pedig a harmadik legjobb kategória, amiben 74 vállalat van.

A Magyar Telekom a vezetékes távközlési szektoron belül a második, ezüst kategóriába került, többek között a France Télécom, a Korea Telecom és a Telecom Italia társaságában. Az arany kategóriába négy távközlési óriásvállalatot választottak be, a BT-t, Deutsche Telekomot, a Telefónicát (Spanyolország), valamint a Telust (Kanada).

A vállalatokat a gazdasági, környezeti és társadalmi dimenziók alapján, különböző szektorspecifikus szempontok szerint értékelték, mint például a márkamenedzsment, ügyfélkapcsolat-menedzsment, a szolgáltatásfejlesztés, klímastratégia, környezeti politika, működési ökohatékonyság, illetve a digitális megosztottság megszüntetése témájában.

Az évkönyv letölthető a www.sam-group.com/yearbook/download/yearbook_current.pdf oldalról.

Az első Telekom Napra február 25-én került sor a Budapesti Corvinus Egyetemen, majd ezt követően márciusban a Győri, a Budapesti Műszaki Főiskolán és a Budapesti Műszaki Egyetemen várták a hallgatókat, érdeklődőket a telekomos lehetőségekkel, szolgáltatásokkal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd