Connect with us

technokrata

Gyümölcsöző a Symantec és a magyar oktatás kapcsolata

Dotkom

Gyümölcsöző a Symantec és a magyar oktatás kapcsolata

A Budapesti Műszaki Főiskolán évente 150-200 hallgató vesz részt a Symantec felsőoktatási képzéseiben.

A Symantec és a Budapesti Műszaki Foiskola Neumann János Informatikai Kara (BMF-NIK) közötti, immár négyéves együttműködés értelmében a Symantec továbbra is speciális célhardver eszközökkel és folyamatosan frissített szoftveralkalmazásokkal támogatja a BMF-NIK-en létesített referencialabor, a Symantec Biztonságtechnikai Kompetencia Központ működtetését. Emellett terméktámogatást és képzési segítséget is nyújt a labor zökkenőmentes üzemeltetéséhez.

„Az IT-szakembereknek egyre rövidebb idő alatt kell csökkenő büdzséből mind bonyolultabb problémákat megoldaniuk. A Symantec Biztonságtechnikai Kompetencia Központ az elmúlt négy sikeres év során hozzájárult ahhoz, hogy a hallgatók aktuális, naprakész és piacképes tudással hagyhassák el az iskolapadot. Mivel az együttműködés mindkét fél számára előnyökkel jár és sikeres, továbbra is segítünk abban, hogy a pályakezdő szakemberek ismerjék a friss rendszerbiztonsági megoldásokat. Az oktatási intézmények támogatásán kívül ezt szolgálja Felhasználói Tudatosság programunk is.” – nyilatkozta Kevin Isaac, Symantec Emerging régió (Afrika, Közel-kelet, Dél-Kelet Európa, Magyarországot és Romániát is beleértve, illetve Oroszország) igazgatója.

Az alkalmazott eszközök és szoftveralkalmazások a következő biztonsági területekre terjednek ki: behatolás-védelem, sérülékenységek kezelése, korai figyelmeztető megoldások, biztonságkezelés, védelem a vírusok, a kéretlen üzenetek és a nem kívánatos tartalmak ellen. A tartalmi segítség keretében a Symantec a karon a jövőben is szervez eszköz- és szoftverbemutatókat, folyamatos műszaki konzultációt nyújt és hozzájárul az oktatók biztonságtechnikai továbbképzéséhez is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd