Connect with us

technokrata

Segélyvonalat indított az EnterNet

Dotkom

Segélyvonalat indított az EnterNet

Az EnterNet új, telefonos segítségnyújtási szolgáltatást indított vállalati és lakossági ügyfelei számára.

A szolgáltatással az általánosan felmerülő számítástechnikai problémákra kívánnak gyors és hatékony megoldást nyújtani. Az EnterNet operátorai a számítógépekkel, számítástechnikai és távközlési eszközökkel, valamint az internet beállításával, biztonságos használatával kapcsolatos kérdésekben tudnak segítséget nyújtani. Tanácsokat tudnak adni továbbá az informatikai és távközlési megoldások optimalizálásához, valamint a megrendelő igénye esetén informatikai eszközöket/szoftvereket is ajánlanak – olvasható a EnterNet hírlevelében.- Tapasztalataink szerint ügyfeleink sokszor találkoznak olyan informatikai jellegű problémával, amely ugyan telefonos úton is könnyen elhárítható lenne, de nincs senki, aki meg tudná válaszolni a felmerülő kérdéseket. Ügyfeleinknek az ADSL és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések megválaszolása továbbra is a hagyományos úton, ingyenesen történik, de mostantól lehetőség van az egyéb informatikai segítségkérésre is, méghozzá gyorsan és olcsón. Nem kell szakembert kihívni vagy elvinni a számítógépet a szervizbe egy egyszerű probléma miatt, elég csupán egyetlen telefonhívást kezdeményezni – mondta el Bauer Róbert, az EnterNet igazgatóságának elnöke az új szolgáltatásról. Az EnterHelpet egyelőre csak EnterNet ügyfelek érhetik el, de a jövőben tervezzük a szolgáltatás kiterjesztését is – tette hozzá az elnök.

A szolgáltatás egy budapesti telefonszámon érhető el, ahol a telefonos segítséggel megoldható hibaelhárítási igényeket 8-22 óra között fogadják. A hívás a szolgáltatás várható díjának egyeztetésével kezdődik, és miután a megrendelő elfogadta azt, azonnal megkezdik az operátorok a tanácsadást.

A szolgáltatás területei- Operációs rendszerekkel (Microsoft Windows 98, Microsoft Windows XP és Microsoft Vista bármely verziója) összefüggő telepítési, beállítási, frissítési és hibaelhárítási feladatok – Irodai szoftverek telepítése, frissítése, beállítása, használati tanácsok – Kommunikációs alkalmazások telepítése, beállítása – Internetkapcsolat és elektronikus levelezés beállítása – Biztonsági alkalmazások telepítése, beállítása, a szoftverek és a számítógép biztonságos használatához kapcsolódó szaktanácsadás – Vírus és kémprogramok eltávolítása – Multimédiás eszközök telepítése, beállítása – Mobil és vezetékes kommunikációs és adatátviteli eszközök üzembe helyezése, beállítása, – Mobil eszközök összekapcsolása és szinkronizálása egyéb számítástechnikai eszközökkel, – Hardver- és szoftverelemek, komplett számítógép-konfigurációk, kellékanyagok és perifériák ajánlása, értékesítése- IP hálózati eszközök konfigurálása, hálózati alkalmazások telepítése, beállítása (IP SOHO) Forrás: EnterNetSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd