Connect with us

Javítaná eredményességét a Revolution

Dotkom

Javítaná eredményességét a Revolution

A nyereségesség javítását és a piaci pozíciók további erősítését tűzte ki célként a Revolution Software megújult tulajdonosi köre a cég új vezetőségével szemben.

A Revolution Software 2008-ban 532 millió forintos árbevételt ért el, 1,3 millió forint üzemi eredmény mellett. Az árbevétel több mint a felét a Microsoft Dynamics NAV-ra alapozott középvállalati vállalatirányítási rendszerek bevezetése, 25 százalékát az Iroda++ kisvállalati ügyviteli rendszer, 16 százalékát pedig a rEVOL Express dobozos irodai termékcsalád értékesítése adta, mely utóbbi jelentősen, 58 százalékkal növelte forgalmát az elmúlt év során. A 2009-es évre a Revolution célja piaci pozíciójának javítása és a nyereségesség növelése – a nehezedő gazdasági helyzetben is. A vállalat 2009 áprilisában beiktatott új vezetése az árbevételt egy várhatóan tovább szűkülő piacon tervezi szinten tartani, miközben a bevezetett és a közeljövőben bevezetendő nyereségességjavító intézkedések révén az üzemi eredmény már az idén eléri a 20 millió forintot. Az elmúlt év értékelése és a 2009-es tervek kapcsán Kustos Ferenc, a Revolution Software partnere és ügyvezető igazgatója elmondta, hogy 2009 eddigi eredményei és a jelenleg folyamatban lévő értékesítési projektek száma és mérete okot ad a bizakodásra. “Jelentős bizonytalansági tényező azonban, hogy a válság közepette a rendszerbevezetést célul kitűző és a kiválasztási folyamatot lebonyolító cégek végül valóban elszánják-e magukat a végső döntés meghozatalára” – tette hozzá. Az új tulajdonosok elsődleges elvárása a vállalattal szemben a tartósan nyereséges működés elérése. A stratégiában ezért olyan elemek szerepelnek 2009-re, amelyek célja, hogy segítségükkel a cég egyrészt előnybe kerüljön versenytársaival szemben, másrészt kompenzálja a válság negatív hatásait. “A terv sikeres teljesítésének kulcsszavai a nyereségességre törekvés, a likviditásgazdálkodás, az ügyfél-elégedettség növelése és a hatékonyabb szervezeti struktúra kialakítása” – mondta Kustos.

A Revolution tulajdonosi szerkezetének átalakulása révén új piaci szegmensbe is belépést nyerhet a közeljövőben. Az új tulajdonos, Tóth Béla cégével, a Care-All Kft.-vel együttműködve ugyanis a Revolution bejuthat a nagyvállalati és az államigazgatási szektorba, ahol a Care-All az Andoc folyamatmenedzsment-rendszere révén erős pozíciókkal rendelkezik. A Revolution vállalatirányítási megoldásai és az Andoc között egy korábbi projekt során már kialakították az integrációt, egymást kiegészítő funkcionalitásuk révén pedig növelik egymás piacképességét mind a kis- és középvállalati, mind a nagyvállalati és államigazgatási szektorban. A két cég munkatársai jelenleg is több értékesítési projekten dolgoznak közösen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő