Connect with us

technokrata

NOD32: terminátoros külsőbe csomagolt vírusvédelem

Dotkom

NOD32: terminátoros külsőbe csomagolt vírusvédelem

Limitált kiadás, mozijegyekkel a robotokról szóló film negyedik részére.

Magyarországon több százezer ember látja nap mint nap az ESET robotját, amikor bekapcsolja a számítógépét. A kiemelkedő népszerűségnek örvendő ESET NOD32 Antivirus és a hasonlóan közkedvelt ESET Smart Security biztonsági programcsomag az otthoni felhasználók körében piacvezető hazánkban. Kevesen tudják viszont, hogy a két szoftver bejelentkező képernyőin megjelenő androidot a Digic Pictures tervezte, ugyanaz a cég, mely a Terminátor 3. részének utómunkálatain is dolgozott.

Mivel a NOD32 és az ESET Smart Security 4. generációs változatai június elején jelennek meg magyar nyelven, ugyanakkor, amikor a Terminátor – Megváltás a mozikba kerül, az ESET szoftvereit Magyarországon képviselő Sicontact Kft. és a Terminátort forgalmazó InterCom közös marketingakcióba kezdett. Ennek keretében a Sicontact egy 100 példányban megjelenő, Terminátoros külsőbe öltöztetett különleges kiadást dob piacra az ESET Smart Security új változatából. A limitált kiadás megvásárlói nem csak az új szoftver díszdobozos változatához jutnak hozzá, de két jegyet is kapnak a Terminátor – Megváltás premier előtti bemutató vetítésére, a Duna Plaza mozijába.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd