Connect with us

Önálló üzletágként működik tovább a Samsung nyomtatódivíziója

Dotkom

Önálló üzletágként működik tovább a Samsung nyomtatódivíziója

A Samsung nyomtatódivíziója önálló üzletágként, European Printing Operation (EPO) néven folytatja munkáját. Az új üzletág egyik fő célja az európai B2B piac kiszolgálása. A magyarországi divízió élére az idén új vezetőt is kineveztek.

A Samsung nyomtatóüzletága mind világszerte, mind Magyarországon rendkívüli dinamikával fejlődik – olvasható a társaság közleményében. A teljes A4-es lézernyomtató-piacot tekintve 2008 negyedik negyedévében a Samsung Electronics Magyar Zrt. nyomtatóüzletága több mint 27 százalékos piaci részesedést ért el. A kiemelt figyelmet az új üzletágvezető kinevezésével is hangsúlyozta a vállalat, amikor Szendi Horváth Ádámot (képünkön) az év elején több mint négy Samsungnál töltött év után felkérte az új pozíció betöltésére. Az eddig az it-megoldásokra specializálódó üzletág részeként működő nyomtatódivízió különválásával megalakult Samsung EPO hardverrel, kellékekkel és nyomtatási megoldásokkal nyújt teljes körű szolgáltatást üzleti partnerei számára. A világ legkisebb színes nyomtatóival, az egyik leggyorsabb A4-es digitális multifunkciós printerrel és a világszínvonalú, egyedülállóan stílusos dizájnnal a Samsung EPO friss színt visz a B2B nyomtatópiacra – vélekednek a cégnél.”A Samsung új nyomtatói és nyomtatási szolgáltatásai folyamatosan alkalmazkodnak a változó irodai igényekhez. Az állandó innovációnak köszönhető, hogy a cég megkerülhetetlen piaci tényezővé vált az irodai nyomtatókat gyártó vállalatok között” – nyilatkozta Phil Sargeant, az IDC piackutató elemzője.

A Samsung EPO célja, hogy 2013-ra az irodai nyomtatási piac első számú szereplőjévé váljon. Ennek realitását alátámasztja, hogy a cég már most is számos európai piacon első az A4-es multifunkciós készülékek kategóriájában, és globálisan a leggyorsabb növekedést tudhatja magáénak a lézernyomtatók piacán. nSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő