Connect with us

technokrata

Önálló üzletágként működik tovább a Samsung nyomtatódivíziója

Dotkom

Önálló üzletágként működik tovább a Samsung nyomtatódivíziója

A Samsung nyomtatódivíziója önálló üzletágként, European Printing Operation (EPO) néven folytatja munkáját. Az új üzletág egyik fő célja az európai B2B piac kiszolgálása. A magyarországi divízió élére az idén új vezetőt is kineveztek.

A Samsung nyomtatóüzletága mind világszerte, mind Magyarországon rendkívüli dinamikával fejlődik – olvasható a társaság közleményében. A teljes A4-es lézernyomtató-piacot tekintve 2008 negyedik negyedévében a Samsung Electronics Magyar Zrt. nyomtatóüzletága több mint 27 százalékos piaci részesedést ért el. A kiemelt figyelmet az új üzletágvezető kinevezésével is hangsúlyozta a vállalat, amikor Szendi Horváth Ádámot (képünkön) az év elején több mint négy Samsungnál töltött év után felkérte az új pozíció betöltésére. Az eddig az it-megoldásokra specializálódó üzletág részeként működő nyomtatódivízió különválásával megalakult Samsung EPO hardverrel, kellékekkel és nyomtatási megoldásokkal nyújt teljes körű szolgáltatást üzleti partnerei számára. A világ legkisebb színes nyomtatóival, az egyik leggyorsabb A4-es digitális multifunkciós printerrel és a világszínvonalú, egyedülállóan stílusos dizájnnal a Samsung EPO friss színt visz a B2B nyomtatópiacra – vélekednek a cégnél.”A Samsung új nyomtatói és nyomtatási szolgáltatásai folyamatosan alkalmazkodnak a változó irodai igényekhez. Az állandó innovációnak köszönhető, hogy a cég megkerülhetetlen piaci tényezővé vált az irodai nyomtatókat gyártó vállalatok között” – nyilatkozta Phil Sargeant, az IDC piackutató elemzője.

A Samsung EPO célja, hogy 2013-ra az irodai nyomtatási piac első számú szereplőjévé váljon. Ennek realitását alátámasztja, hogy a cég már most is számos európai piacon első az A4-es multifunkciós készülékek kategóriájában, és globálisan a leggyorsabb növekedést tudhatja magáénak a lézernyomtatók piacán. nSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd