Connect with us

technokrata

Hackereket is képeznek a KÜRT Akadémián

Dotkom

Hackereket is képeznek a KÜRT Akadémián

Hiánypótló üzleti és informatikai képzések az adatmentés szakértőjétől.

A KÜRT Akadémia olyan szellemi műhely, ahol érdekes üzleti és informatikai témákkal ismerkedhetnek meg a résztvevők, komoly szakmai hírnévvel rendelkező oktatók vezetésével. A KÜRT Akadémiára az adott területen elméleti és gyakorlati alaptudással egyaránt felvértezett jelentkezőket várnak, akik mester szintű képzés keretei között újszerű ismereteket és gyakorlatias, a piacon azonnal forintra váltható tudást szeretnének szerezni. A hallgatók speciális, az üzleti életben és az informatika területén egyaránt hiánypótlónak számító képzések közül válogathatnak. A KÜRT Akadémia hallgatói részeseivé válnak egy kivételes oktatói-hallgatói közösségnek, ahol a neves oktatók mellett hallgatótársaik tapasztalataiból és tudásából is profitálhatnak. A jelentkezőkkel szemben támasztott elvárások miatt a képzéseken való részvétel felvételihez kötött.

Az érdeklődők számára a KÜRT Akadémia nyílt napot tart 2009. május 22-én. A nyílt napon az alapító dr. Kürti Sándor és dr. Mérő László mellett valamennyi oktató és szervező jelen lesz, az érdeklődők kötetlen, „kedvcsináló” beszélgetés formájában ismerkedhetnek meg az oktatókkal, a tananyaggal és az oktatásnak helyet biztosító KÜRT székházzal. A nyílt napon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az info@kurtakademia.hu e-mail címen lehet megtenni.

A KÜRT Akadémián induló képzések
Üzleti coach képzés – dr. Mérő László, dr. Baracskai Zoltán
„A coach munkáját nem az méri, hogy megfogadják-e a tanácsait vagy sem, ugyanis nem az a feladata, hogy tanácsokat adjon. A coach munkáját egyetlenegy dolog méri: hívják-e újra, hívják-e mások is; kíváncsiak-e arra, ahogyan ő látja az üzleti és emberi problémákat, amit ő tud hozzátenni a vezető gondolkodásához. A jó coach jól ismeri az üzleti guruk legújabb gondolatait, és ezért képes egy sikeres vezető számára új távlatokat nyitni. És mi is úgy gondoljuk, hogy a KÜRT Akadémiával számunkra és a coachképzés számára is új távlatok nyílnak meg” – nyilatkozta dr. Mérő László.

A képzés időtartama: 2 szemeszter
A képzés indulása: 2009. szeptember

Etikus hacker képzés – Frész Ferenc
Az etikus hacker csak úgy lehet sikeres, ha képes egy lépéssel a rosszfiúk előtt járni. Ez az egy esélye van, hogy teljesítse megbízatását. Nem elég ismernie az információk és rendszerek biztonságát fenyegető technológiákat, képesnek kell lennie előre látni az újabb és újabb fenyegetettségeket. A KÜRT Akadémia képzése erre a küldetésre készíti fel a hallgatókat, lehetőséget kínálva a jelentkezőknek az informatikai rendszerek megfelelő információbiztonsági szintjének tudatos megteremtésére.

A szemeszter jellegű képzés időtartama: 2 szemeszter, a tréning jellegű képzésé 2×5 nap
A képzés indulása: 2009. szeptember

Kockázatarányos védelem képzés – Oroszi Norbert
Mire van szüksége egy vezetőnek az informatikával kapcsolatban? A működés- és az információbiztonság összehangolt, költséghatékony megvalósítására. Olyan taktikai és stratégiai eszközökre, amelyek segítségével reális képet kap cége informatikai rendszerének teljesítményéről és biztonságáról.

Képzés időtartama: 2×4 nap
Képzés indulása: 2009. szeptemberSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle