Connect with us

“Hetvenes” marad a Mol

“Hetvenes” marad a Mol

Dotkom

“Hetvenes” marad a Mol

A Mol Nyrt.

három évvel meghosszabbítja a Vodafone-nal kötött, üzleti és mobilinternetes előfizetésekre vonatkozó keretszerződését. A megállapodás értelmében a Vodafone mintegy húszezer előfizetést biztosít a Mol-csoportnak. Az alapszolgáltatásokon túl a mobilcég nagysebességű mobilinternet-szolgáltatást, a levelek távoli elérését lehetővé tévő BlackBerryt és emelt szintű ügyfélszolgálatot biztosít, valamint adatáttöltéssel együtt lehetővé teszi a telefoncserét a Mol telephelyein. A Vodafone mindemellett a mobil- és a vezetékes hálózatok integrálásán alapuló megoldást is kínál a Mol számára.Szólj hozzá!

Dotkom

“Hetvenes” marad a Mol

A Mol Nyrt. három évvel meghosszabbítja a Vodafone-nal kötött üzleti és mobilinternetes előfizetésekre vonatkozó keretszerződését.

A megállapodás értelmében a Vodafone mintegy húszezer előfizetést biztosít a Mol-csoportnak. Az alapszolgáltatásokon túl a mobilcég nagysebességű mobilinternet-szolgáltatást, a levelek távoli elérését lehetővé tévő BlackBerry-t és emelt szintű ügyfélszolgálatot biztosít, valamint adatáttöltéssel együtt lehetővé teszi a telefoncserét a Mol telephelyein. A Vodafone mindemellett a mobil- és a vezetékes hálózatok integrálásán alapuló megoldást is kínál a Mol számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom