Connect with us

Új tagok a Tartalomszolgáltatók Egyesületében

Dotkom

Új tagok a Tartalomszolgáltatók Egyesületében

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) tagjává vált az Elintézzük.hu, illetve ez utóbbi társoldala, a Nyitvatartás.hu, illetve a Port.hu programajánló és -listázó oldal is.

Az Elintézzük.hu az elmúlt két év több ezer ügyintézési szolgáltatás tapasztalatát hasznosítva egyre több online megoldást kíván nyújtani ügyfeleinek és általában a felhasználóknak. Az Elintézzük.hu ugyan még nagyságrendekkel kisebb, mint az MTE-s „kollégák”, de a lefedni célzott tartalomszolgáltatási terület (közigazgatási, szolgáltatási ügyintézés) olyan hatalmas, hogy mindenképpen indokolja a csatlakozást és a – remélhetőleg – konstruktív szakmai felügyeletet – mondta Salgó Adrienne, a cég ügyvezetője.

Az egyesület tagjai közé tartozik ezentúl az amerikai-magyar, illetve német hátterű Port-hálózat magyar tagja, a Port.hu online programajánló is, amely 1996 óta működik a magyar piacon. A weboldal nem csak internetes, de egyéb elektronikus kulturális program tartalmakat is kínál egyaránt üzleti partnerek és egyedi felhasználók számára.

Az MTE 2001-ben alakult önszabályozó testület, amelyet a hazai internetes tartalomszolgáltatók hoztak létre annak érdekében, hogy a tartalomszolgáltatók egyeztetett és szakmailag megalapozott állásfoglalásokkal, és az önszabályozás eszközeivel járuljanak hozzá a hazai internetes piac fejlődéséhez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom