Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új tagok a Tartalomszolgáltatók Egyesületében

Dotkom

Új tagok a Tartalomszolgáltatók Egyesületében

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) tagjává vált az Elintézzük.hu, illetve ez utóbbi társoldala, a Nyitvatartás.hu, illetve a Port.hu programajánló és -listázó oldal is.

Az Elintézzük.hu az elmúlt két év több ezer ügyintézési szolgáltatás tapasztalatát hasznosítva egyre több online megoldást kíván nyújtani ügyfeleinek és általában a felhasználóknak. Az Elintézzük.hu ugyan még nagyságrendekkel kisebb, mint az MTE-s „kollégák”, de a lefedni célzott tartalomszolgáltatási terület (közigazgatási, szolgáltatási ügyintézés) olyan hatalmas, hogy mindenképpen indokolja a csatlakozást és a – remélhetőleg – konstruktív szakmai felügyeletet – mondta Salgó Adrienne, a cég ügyvezetője.

Az egyesület tagjai közé tartozik ezentúl az amerikai-magyar, illetve német hátterű Port-hálózat magyar tagja, a Port.hu online programajánló is, amely 1996 óta működik a magyar piacon. A weboldal nem csak internetes, de egyéb elektronikus kulturális program tartalmakat is kínál egyaránt üzleti partnerek és egyedi felhasználók számára.

Az MTE 2001-ben alakult önszabályozó testület, amelyet a hazai internetes tartalomszolgáltatók hoztak létre annak érdekében, hogy a tartalomszolgáltatók egyeztetett és szakmailag megalapozott állásfoglalásokkal, és az önszabályozás eszközeivel járuljanak hozzá a hazai internetes piac fejlődéséhez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés