Connect with us

technokrata

Online biztonsági mentés

Dotkom

Online biztonsági mentés

Norton Online Backup a fontos állományok elmentéséért és visszaállításáért.

A Symantec új szolgáltatása, a Norton Online Backup egy webhelyen, a világon bárhol tartózkodó emberek számára egyszerűvé teszi digitális fényképeik, fontos pénzügyi dokumentumaik, zenegyűjteményük és archivált e-mailjeik elmentését. A távolról elérhető központi felhasználói fiókon át akár öt otthoni számítógép is biztonságosan elmenthető, kezelhető és helyreállítható. Ahhoz, hogy a letöltött, kisméretű ügynökprogrammal vezérelt PC-mentések fájljait a felhasználó helyreállítsa vagy letöltése, csupán egy webböngésző szükséges.

A Harris Interactive közelmúltban végzett felmérése szerint a válaszolók a PC-n levő összes adatuk (képek, zene és dokumentumok) elvesztésétől jobban rettegnek, mint egy adóellenőrzéstől. Mégis, csupán a megkérdezettek fele biztos abban, hogy a fontos fájlokat gondosan elmentette. Emellett azok, akik külső adathordozóra vagy merevlemezre mentenek, a lemez meghibásodása, lopás, elvesztés vagy egy természeti csapás miatt továbbra is ki vannak téve az adatvesztés veszélyének.

Ezt felismerve, a Norton Online Backup minden mentett fájl titkosított másolatát különálló, védett és hozzáértően kezelt, többszörözött szervereken helyezi el, ezzel elősegíti, hogy az értékes fájlok soha ne vesszenek el. A szolgáltatás fő jellemzői:
– megvédi az értékes fájlokat az adatvesztéstől, sérüléstől és egyéb szerencsétlenségtől
– bármely, webet használó számítógépről biztosítja az elveszett vagy törölt fájlokhoz való gyors hozzáférést és azok gyors helyreállítását
– központi, védett tárhelyként szolgál a több PC-n levő összes saját fénykép és fájl számára
– a számítógép tétlensége idején vagy a felhasználó által megadott ütemezés szerint automatikusan elvégzi a mentést
– 25 gigabájt internetes tárhelyet biztosít
– az adatátvitelt fejlett adattömörítéssel és blokkonkénti növekményes mentéssel gyorsítja
– bármely webképes számítógéppel távolról kezelhetőek a mentési beállítások
– az összes fájlátvitel magas szintű titkosítással védett

A Norton Online Backup a Symantec Netáruházban vásárolható meg, javasolt kiskereskedelmi ára évente 1 cent híján 25 euró, ami legfeljebb 5 otthoni PC számára összesen 25 GB netes tárhelyet jelent. 10, 25, 50 és 100 GB-os méretben további tárhely vásárolható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle