Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tenyérnyi iroda – BlackBerry Enterprise megoldás

Dotkom

Tenyérnyi iroda – BlackBerry Enterprise megoldás

Ma már egyre többen olvassák leveleiket a mobilkészülékükön, okostelefonjukon. Egyre többen szeretnék céges leveleiket az irodán kívül is biztonságosan, gyorsan kézhez kapni, vállalati intranetjüket elérni. Erre nyújt tökéletes megoldást a T-Mobile BlackBerry Enterprise szolgáltatása.

A BlackBerry Enterprise szolgáltatás olyan mobilmegoldás, amelynek segítségével az üzleti életben nélkülözhetetlen kommunikációs csatornák egyetlen eszközzel válnak elérhetővé. A BlackBerry készülékkel úgy dolgozhat, mintha irodájában ülne – telefonálhat, e-mailezhet, internetezhet, intranetezhet is, illetve vállalati levelezőrendszerét is online elérheti.

A biztonságos vállalati adatkommunikáció a BlackBerry megoldások egyik legfontosabb tulajdonsága. A BlackBerry Enterprise szolgáltatás esetén a BlackBerry készülékkel történő minden adatkommunikáció teljes 3DES, illetve 264 bites AES titkosítással védett. Nem véletlenül ragaszkodott éppen a BlackBerry szolgáltatáshoz hivatalba lépése után az új amerikai elnök, Barack Obama is.

A céges BlackBerry készülékek a vállalati informatikai struktúra részei, így a BlackBerry Enterprise szerver segítségével teljes kontroll alatt tarthatók. Ezáltal minden készülék távolról menedzselhető, zárolható, illetve külön jelszóval védhető. Olyan optimalizált, adatforgalom-takarékos technológiát használ, amely a készülékre érkezett leveleket 2 Kb-os egységekben jeleníti meg, így a felhasználó eldöntheti, hogy az adott e-mail, fájl mekkora részét kívánja olvasni, esetleg szerkeszteni. A készüléken megnyitható és szerkeszthető állományok felső határa 3 megabájt.

BlackBerry megoldás jelenleg a piacon az egyik legelterjedtebb push e-mail szolgáltatás. A Push megoldás annyit jelent, hogy a végkészülék a gprs-hálózat segítségével folyamatosan kapcsolatban van a vállalati levelezőrendszerrel, így a levelek automatikusan érkeznek a kézi készülékre, ezzel biztosítva az állandó elérhetőséget és döntésképességet a felhasználónak.

Fontos előnyöket kínál a sok megbeszélésen részt vevő üzletembereknek, akiknek fontos a céges naptár és a feladatok szinkronizációja. Egy egyszerűen áttekinthető felületen szervezheti programjait, hívhat össze megbeszéléseket, tájékozódhat kollégái időbeosztásáról. Megfelelően vezetett vállalati telefonkönyv esetén a szolgáltatás segítségével a mobilkészülékeken a kollégák elérhetőségét is el lehet tárolni. A mellékletkezelési funkció segít a csatolmányként érkező World-, Excel-, Powerpoint-fájlok megtekintésében, melyek lementésük után közvetlenül a készüléken szerkeszthetők és bárkinek továbbküldhetők.

Ráadásképpen a BlackBerry Enterprise szolgáltatás a vállalati adatok elérésén felül biztosítja a BlackBerry Instant E-mail szolgáltatást is, amely akár tíz privát e-mail-fiók kezelését is támogatja. nA biztonságos vállalati adatkommunikáció a BlackBerry megoldások egyik legfontosabb tulajdonsága.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés