Connect with us

Hirdetés

technokrata

SonicWALL védelem a vezetéknélküli hálózatoknak

Dotkom

SonicWALL védelem a vezetéknélküli hálózatoknak

Az új vezetéknélküli vezérlés és kétsávos hozzáférési pont magas szintű vezetéknélküli biztonságot, teljesítményt és kezelhetőséget biztosít.

Az új Clean Wireless a 802.11n vezetéknélküli vezérlési funkciót egyesíti NSA és TZ tűzfalaiban a SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pontokkal. A Clean Wireless megoldás a hozzákapcsolt SonicWALL RFDPI (újbóli összeállítás nélküli mélyreható csomagvizsgálat) technológiával ellenőriz minden vezetéknélküli forgalmat, így átfogó védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb hálózati fenyegetettségekkel szemben a vezetéknélküli hálózaton.

A biztonságos vezetéknélküli vezérlő a SonicOS 5.2 gyári beépített szoftverben érhető el a SonicPoint részeként, vezetéknélküli titkosítást, vezetéknélküli betörés védelmet, virtuális hozzáférési pont támogatást, vezetéknélküli barangolást és integrált vezetéknélküli vendég szolgáltatásokat biztosítva. A SonicOS 5.2 azonnal letölthető a TZ és NSA tűzfalakhoz az élő support szerződésekkel rendelkező ügyfelek számára.

Az IEEE 802.11n 2.0 szabványon alapuló SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pont akár 300 Mbps vezetéknélküli adatforgalmat tesz lehetővé, 3×3-as multiple-input multiple-output (MIMO) technológiát alkalmazva. A SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pontok elérhetők a SonicWALL globális disztribúciós csatornáin keresztül.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés