Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyomulás az új Vodafone-központ állásaiért

Dotkom

Nyomulás az új Vodafone-központ állásaiért

A Vodafone miskolci ügyfélszolgálati központjának munkahelyekre jelentkezve két hét alatt több mint 2 ezren küldték be önéletrajzukat.

Az elmúlt két hónap tapasztalata alapján egyre aktívabbnak kell lenni ahhoz a mobilszolgáltatóknak, hogy idén is elérjék ugyanazt az eredményt, mint tavaly Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója szerint. A Vodafone ezért is hozza létre 500 millió forint beruházással a miskolci, 300 főt foglalkoztató ügyfélszolgálati központját, és fejleszti a fővárosban lévő globális pénzügyi központját. Mindezek hatására a társaság jelenlegi 1400 fős alkalmazotti létszáma az év végére várhatóan megközelíti a 2 ezer főt.

Miközben a teljes távközlési piac 1,5-2 százalékkal csökken idén, a mobil szegmens ennél kisebb mértékben, 0-1 százalékkal zyugorodik. Jóllehet januárban kis mértékben, 43 ezer előfizetéssel csökkent a mobilpiac, ez nem általános jelenség, mivel például a Vodafone-nak az első hónapban 4 ezerrel nőtt az ügyfélszáma, februárban pedig még ennél is jobban – nyilatkozta Beck György az MTI Ecónak. A lakossági mobil- és a mobilinternet piac várhatóan idén sem csökken, miközben az alkalmazottak elbocsátása és a kiadások visszafogása miatt a vállalati szegmensben várhatóan lesz bizonyos visszaesés.

A vezérigazgató szerint a piacon idén nem várható nagy elmozdulás a három mobilszolgáltató között, de folyamatos munkával lehet javítani egy-két százalékkal a Vodafone pozícióján. Úgy vélte, a mobilinternet továbbra is nagy fejlődés előtt áll, s az év végére a három szolgáltató január végi több mint 500 ezres ügyfélszámának jelentős, a vezetékes internetnél jóval gyorsabb növekedését várja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés