Connect with us

Hirdetés

technokrata

AVG 8.5 – letölthető ingyenes változat

Dotkom

AVG 8.5 – letölthető ingyenes változat

Napi frissítést sem igénylő védelmet nyújt.

Az AVG Identity Protection (IDP – Személyazonosság Védelem) kifejezetten arra fókuszál, hogy segítsen megakadályozni a tolvajok a gondosan előkészített felhasználói jelszóra, bankszámla adatokra, hitelkártya számokra és más digitális értékekre irányuló lopási támadásait. Magatartáselemzésen alapuló technológiát alkalmaz annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználó számítógépén futó valamennyi programot ellenőrizhesse. Ha észrevesz valami gyanús jelet, amely személyazonosság lopásra irányuló próbálkozásra utalhat, lezárja a működést, ezzel megakadályozva az esetleges lopást. Ez független attól, hogy a felhasználó AVG szoftvert, vagy más versenytárs cég biztonsági szoftverét használja. Az IDP együttműködik valamennyi népszerű programmal.

Az Identity Protection technológia beépítésre került az Internet Security csomagba is, amely átfogó védelmet nyújt a felhasználó online tevékenységének valamennyi területén. Megvédi az otthoni felhasználókat a vírusok, kémprogramok, férgek, hackerek, botnetek, fertőzött web oldalak, trójai támadók, a levélszemét és más, a digitális világ teljes fegyverarzenálját felvonultató számítógépes fenyegetésekkel szemben.

Az AVG ingyenes változat szintén lendületet kap az új 8.5-ös verzióval. Az eddig csak a kereskedelmi verzióban elérhető Active Safe Surf valós idejű védekezés beépítésével egészíti ki a már most is létező vírusvédelmi, a kémprogram elhárítási, a csevegő program védelemi és a biztonságos böngészési megoldást. Az Active Safe Surf minden link mögött akkor ellenőrzi az internetes oldalt, hogy tartalmaz-e rejtett fenyegetést, amikor a felhasználó épp készül a linkre kattintani.

A kis- és középvállalkozások számára tervezett termékek fejlesztésének középpontjában a cég MS Exchange Server védelmére kifejlesztett terméke áll, amely a központi levélszemét szűrő védelem fejlesztésének köszönhetően megkönnyíti a levelező szerverek rendszergazdáinak munkáját. Az AVG Internet Security SBS E-mail Server változatának új levélszemét elleni modulja a széles körben használt Mailshell keresőmotorra támaszkodik, és ezzel biztosítja a stabilitást, a kompatibilitást és az egy, központi helyről való kezelhetőséget. Amellett, hogy a termék használata egyszerű, egyetlen lépésben az összes komponens telepíthető.

A teljes AVG 8.5 termékcsalád már megvásárolható online, valamint a kiskereskedelemben és a viszonteladói csatornán keresztül. Az AVG Identity Protection egyelőre csak angol nyelvű változatban érhető el, a magyar nyelvű változat várhatóan 2009 második negyedévében lesz hozzáférhető. A különálló AVG Identity Protection ára 6500 Ft, minden más termék ára változatlan marad, így a korábbi AVG Internet Security terméket használók is ingyenesen frissíthetnek az erre az új megoldást is tartalmazó 8.5 verzióra.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés