Connect with us

technokrata

Ingyenes vírusirtó és kémprogram eltávolító

Dotkom

Ingyenes vírusirtó és kémprogram eltávolító

Telepítés nélkül működik a VIPRE Rescue.

Előfordulhat, hogy aktív védelem mellett is pop-up hirdetési ablakok tűnnek fel a képernyőn, vagy gyanúsan lecsökken a számítógép teljesítménye, míg extrém esetekben a károkozók az antivírusok telepítését is megakadályozhatják. Ekkor nyújt azonnali segítséget a vírusok, kémprogramok és egyéb károkozók ellen a VIPRE Rescue, amely ingyenesen letölthető, segítségével pedig az egész számítógép néhány perc alatt megtisztítható.

A naponta frissülő VIPRE Rescue eltávolító eszköz a VIPRE Antivirus+Antispyware vírusirtó napi 30-60.000 új károkozóval, kémprogrammal és trójai szoftverrel bővülő adatbázisán alapszik, gyorskeresésével mindössze pár perc alatt, automatikusan eltávolítja a számítógépről a károkozókat. Segítségével a jelenleg használt vírusvédelem, kémprogram eltávolító a programok uninstallálása nélkül is próbára tehető.

A VIPRE Rescue önkicsomagoló file-ja ingyenesen letölthető, ami futtatás után gombnyomásra kitömöríthető. Ezt követően a program elindít egy rövid keresést, és eltávolítja a gyakori károkozókat a számítógépről. Kézzel futtatva a részletesebb, teljes keresés is elérhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek