Connect with us

technokrata

Nyertes lett a BÉT-portál

Dotkom

Nyertes lett a BÉT-portál

Idén a Budapesti Értéktőzsde Portálja nyerte el az év honlapja díjat, a szolgáltatási témájú honlapok között. A díjat szakmai zsűri ítélte oda, kiemelt figyelmet fordítva a honlap interaktív funkcióira, és azok megvalósításának minőségére.

A honlapot, a Ponte.hu Informatikai Kft. készítette az Értéktőzsde számára. Balla László a cég ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a társaság 2001-ben jelent meg a piacon saját fejlesztésű, DOKK szerkesztőségi és portál rendszer termékével. Az elmúlt nyolc évben a DOKK rendszer folyamatosan fejlődött, és jelentős piaci részesedésre tett szert a közigazgatási portálok terén. Számos hivatal és több minisztérium honlapja mellett, a Magyarország leglátogatottabb közigazgatási portáljával rendelkező, Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal is a DOKK rendszert választotta – számolt be a Magyar Mérnök.

A Ponte.hu fő erőssége – a fejlesztők szerint – a teljes egészében az ügyfelek igényeihez szabható keretrendszer, amelybe a számos beépített modul használata mellett, bármely egyedi igény is megvalósítható. A DOKK tartalom menedzsment rendszer, a weboldalak karbantartása mellett, fejlett multimédiás lehetőségekkel is rendelkezik. A DOKK architektúrára épül például a Duna Televízió portál rendszere is.

A közigazgatási honlapok mellett idén a pénzügyi szektor felé is nyitott a cég. Ennek egyik elemeként, a Synergon Informatika Nyrt.-vel közösen mutatta be novemberben, a Cisco Expo 2008 kiállításon, interaktív banki marketing és ügyfélszolgálati megoldásait.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle