Connect with us

technokrata

A Check Point egy éve Magyarországon

Dotkom

A Check Point egy éve Magyarországon

Egyszerűbb felügyelet, csökkenő összetettségű telepítések.

A Check Point Software Technologies egy évvel ezelőtt alapította meg magyarországi képviseletét Vándor Benjámin vezetésével. A vállalat ezt megelőzően már évek óta jelen volt Magyarországon üzleti partnerei és disztribútorjai révén, a helyi képviselet alapításával erősíteni kívánta pozícióját a régió egyik legfejlettebb és legtelítettebb informatikai piacán.

Az ügyfelek számának növekedése mellett változott azon disztribútorok köre is, akikkel a Check Point együttműködik a magyar piacon, hiszen pár hónappal ezelőtt megállapodást kötött a Disztributor.hu Zrt.-vel, amelynek keretében nagy hangsúlyt fektet az idén jelentős mértékben kibővített biztonsági gateway termékek, köztük a Power-1 új, nagy teljesítményű termékcsalád és öt új UTM-1 Total Security Appliance magyarországi értékesítésére.

A Check Point ez év első felében mutatta be a Power-1 berendezéseket, a biztonsági gateway-ek egy új, nagy teljesítményű termékcsaládját, aminek tagjai akár a 14 Gbps-os tűzfal-teljesítményt is el tudják érni, így akár 4 USD per Mbps alatti ár/teljesítmény arányt is biztosíthatnak. Mindemellett öt új UTM-1 Total Security berendezéssel is bővítette a vállalat termékkörét.

A Check Point Software Total Security stratégiáját 2008 legelején indította útjára azzal a céllal, hogy világszerte az informatikai biztonság minden területét átfogó vállalattá váljon. A stratégia a magas szintű biztonság mellett hangsúlyt helyez a telepítések összetettségének csökkentésére, valamint a biztonsági infrastruktúrák felügyeletének egyszerűsítésére. A Check Point Total Security Solution alapját egységes átjárók és végpontbiztonsági megoldások, valamint központi menedzsment alkotja.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle