Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Check Point egy éve Magyarországon

Dotkom

A Check Point egy éve Magyarországon

Egyszerűbb felügyelet, csökkenő összetettségű telepítések.

A Check Point Software Technologies egy évvel ezelőtt alapította meg magyarországi képviseletét Vándor Benjámin vezetésével. A vállalat ezt megelőzően már évek óta jelen volt Magyarországon üzleti partnerei és disztribútorjai révén, a helyi képviselet alapításával erősíteni kívánta pozícióját a régió egyik legfejlettebb és legtelítettebb informatikai piacán.

Az ügyfelek számának növekedése mellett változott azon disztribútorok köre is, akikkel a Check Point együttműködik a magyar piacon, hiszen pár hónappal ezelőtt megállapodást kötött a Disztributor.hu Zrt.-vel, amelynek keretében nagy hangsúlyt fektet az idén jelentős mértékben kibővített biztonsági gateway termékek, köztük a Power-1 új, nagy teljesítményű termékcsalád és öt új UTM-1 Total Security Appliance magyarországi értékesítésére.

A Check Point ez év első felében mutatta be a Power-1 berendezéseket, a biztonsági gateway-ek egy új, nagy teljesítményű termékcsaládját, aminek tagjai akár a 14 Gbps-os tűzfal-teljesítményt is el tudják érni, így akár 4 USD per Mbps alatti ár/teljesítmény arányt is biztosíthatnak. Mindemellett öt új UTM-1 Total Security berendezéssel is bővítette a vállalat termékkörét.

A Check Point Software Total Security stratégiáját 2008 legelején indította útjára azzal a céllal, hogy világszerte az informatikai biztonság minden területét átfogó vállalattá váljon. A stratégia a magas szintű biztonság mellett hangsúlyt helyez a telepítések összetettségének csökkentésére, valamint a biztonsági infrastruktúrák felügyeletének egyszerűsítésére. A Check Point Total Security Solution alapját egységes átjárók és végpontbiztonsági megoldások, valamint központi menedzsment alkotja.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés