Connect with us

HP-laptopok új generációs brutál aksival

Dotkom

HP-laptopok új generációs brutál aksival

A jövő év elejétől új generációs akkumulátorokkal is kínálják majd a HP laptopjait.

Először a Hewlett-Packard hordozható számítógépeihez lehet majd megvásárolni a jövő év elejétől a Boston-Power új generációs lítium-inon akkumulátorait – állapodott meg a két vállalat. Az egyelőre csak csereként elérhető áramforrásokra 3 év garanciát adnak, ami párja nincs az akkuk világában, ráadásul a bostoni cég Sonata aksijai a leggyorsabban tölthető és leghosszabb ideig használható akkumulátorok a piacon.

A Boston-Power cégfilozófiájának alapja, hogy könnyen újrahasznosítható, azaz környezetbarát terméket igyekszik előállítani. A társaság li-ion erőforrásaival elnyerte a Nordic Ecolabel bizonyítványt és hasonló világszintű környezetvédelmi tanúsítványt kapott a kínai környezetvédelmi ügynökségtől.

A csere aksik különösen hasznosak lehetnek a hosszabb utakra induló vagy a természet lágy ölén internetező felhasználóknak. A hosszú élettartam, a kedvező garancia és a rugalmas – sokféle eszközhöz való illesztés lehetősége – kellemes ár/érték arányt biztosít a Sonata akkuknak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom