Connect with us

technokrata

T-Mobile: két új szolgáltatás

Dotkom

T-Mobile: két új szolgáltatás

A T-Mobile két új megoldással teszi biztonságosabbá a mobil netet.

A felhasználók védelme és a biztonságosabb internetezés érdekében a T-Mobile a hazai mobilpiacon elsőként két új szolgáltatást vezet be decembertől. Az előfizetők így ezentúl havi díj ellenében igénybe vehetik a vírusírtó, vagy a többek között vírusírtót, spamszűrést, tartalomszűrést, tűzfalat egyaránt tartalmazó teljes körű internetbiztonsági szolgáltatásokat.

A mobilinternet sávszélességének növekedésével és a T-Mobile korlátlan opciójának is köszönhetően intenzíven növekvő adatforgalom felhasználói szokásoktól függően megnövelheti az internetezés kockázatát. A felhasználók számítógépe bizonyos honlapok látogatása, ismeretlen, e-mailben érkező fájlok megnyitása esetén ki lehet téve a vírusoknak vagy kémprogramoknak, melyek az adatvesztés révén vagy illetéktelenek kezébe kerülő adatok miatt akár komoly károkat is okozhatnak. A T-Mobile minden esetben arra törekszik, hogy teljes körű megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, éppen ezért 2008. december 1-jétől előfizetéses mobilinternetes csomagjai mellé két új, a biztonságos internetezéshez szükséges szolgáltatást vezet be. A nemzetközileg elismert F-Secure biztonsági megoldásait közvetítő szolgáltatások havi díj ellenében igényelhetők, és a két szolgáltatás közül az előfizető választhatja ki a számára előnyösebbet.

A vírusírtó szolgáltatás az F-Secure megoldásaival a vírusok, kéretlen alkalmazások ellen nyújt védelmet, és a havi díj természetesen magában foglalja a szükséges havi frissítéseket. A teljes körű internetbiztonsági szolgáltatás a vírusírtón túl tűzfalat, spamszűrést, tartalomszűrést, tárcsázószabályozót, pop-up blokkolót és a szülői felügyelethez szükséges opciókat, valamint folyamatos frissítést tartalmaz. A vírusírtó szolgáltatás havi díja hűségnyilatkozat nélkül 720, 1 éves hűségnyilatkozattal az első két hónapban díjmentes, a harmadik hónaptól havi 505 forint. A teljes körű internetbiztonsági szolgáltatás havonta 1200, 1 éves hűségnyilatkozattal két díjmentes hónapot követően 950 forintos havi díj ellenében vehető igénybe.

A szükséges szoftverek próbaverzióinak letöltésével és telepítésével a szolgáltatások bármikor 30 napig díjmentesen kipróbálhatók. Fontos, hogy a szolgáltatásokhoz kapcsolódó programok akkor telepíthetők, ha a számítógépről az egyéb, hasonló funkciójú programokat a felhasználó eltávolította. További információk, a számítógépek minimális hardverigényével és az előfizetéssel kapcsolatos részletes leírások a T-Mobile honlapján olvashatók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle