Connect with us

technokrata

Középiskolásoknak szóló mobilinternetes pályázatot írt ki a T-Mobile

Dotkom

Középiskolásoknak szóló mobilinternetes pályázatot írt ki a T-Mobile

A T-Mobile a 2008/2009-es tanévben három hazai egyetem, így a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói számára második alkalommal hirdette meg a mobilinternethez kapcsolódó pályázatát.

A pályázó diákok kreatív ötleteikkel hozzájárulhatnak a mobilinternet elterjedéséhez, illetve annak gyakorlati célú, sokak számára értéket jelentő felhasználásához.

A nagy érdeklődésre tekintettel a T-Mobile – idén először – MobilNet Junior néven a középiskolások számára szintén pályázatot hirdet. A Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, a Leövey Klára Gimnázium és Szakközépiskola, valamint a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola diákjai egyedül vagy akár csapatokban is próbára tehetik képességeiket.

A T-Mobile ugyanis az egyéni indulókon kívül várja 2 vagy 3 fős csapatok jelentkezését is, bátorítva ezzel a csapatmunkát és a sokrétűbb, komplexebb ötletek kibontakozását. A pályázatokban megfogalmazott ötletek lehetnek weboldalak, köztéri installációk, számítógépre vagy mobiltelefonra készített alkalmazások, egyéb megoldások vagy ezek kombinációi. A pályamunkák leadási határideje december 15-e. Az eredményhirdetésre előreláthatóan 2009 februárjában, az egyetemi pályázat díjátadójával együttesen kerül sor. Középiskolánként az első három helyezett, valamint a csapatok közül az első három tagjai részesülnek nyereményben. A pályázatokat a középiskolák tanáraiból, a T-Mobile szakembereiből és független szakértőkből álló szakmai zsűri bírálja el.

A pályázatokban megfogalmazott ötletek lehetnek weboldalak, köztéri installációk, számítógépre vagy mobiltelefonra készített alkalmazások.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák