Connect with us

Megcsappant a cégek informatikai költségvetése

Dotkom

Megcsappant a cégek informatikai költségvetése

A kedden kezdődött háromnapos Profit Adó-Expón mutatta be megújított termékportfólióját a Számadó Kft. A társaság ügyvezető igazgatója, Kornis György szerint recesszióban még fontosabb, hogy egy vállalkozás pontosan és naprakészen kövesse a pénzügyek és a nyereségesség állását, hiszen a kkv-k esetében a következő évek a talpon maradásról szólnak.

A Számadó megújult termékportfóliójában a vállalatok megtalálhatják az igényeiket lefedő megoldásokat: a három-háromféle változatban elérhető számlázóprogram, könyvelőprogram és kisvállalati csomag, valamint a CRM és bérelszámoló program mellett hat kiegészítő opció közül választhatnak. Az új megoldások mellett továbbra is elérhetőek az ingyenes Számlázó, Könyvelő és Bér FREE termékek.

A társaság a jövőben is elsősorban a kisvállalati szegmensből számít érdeklődésre az alaptermékeik iránt, hiszen a kedvező árú belépőszintű megoldások biztosítják az alapfunkciókat, és továbblépési lehetőséget nyújtanak az igények növekedtével. “Az év elején elindult fejlesztés mostanra, a legjobb időben érett be” – jelentette ki Kornis György, a Számadó vezetője. Mint elmondta, a recesszió máris érezteti hatását a megcsappant költségvetésekben, ugyanakkor egy újabb irányból látnak érdeklődést: sokan ismerik fel, hogy itt az idő szorosabban követni a pénzügyek, a nyereségesség alakulását. A kisvállalkozások nem engedhetik meg maguknak, hogy ne vegyék észre, ha csökken a jövedelmezőségük, ha lassul a pénzek beérkezése vagy ha a kollégák elfelejtenek fontos feladatokat. A vállalatvezetőnek a piacra, ügyfelekre kell koncentrálnia, ezt azonban csak akkor teheti meg, ha házon belül rend van – mondta Kornis.

A termékportfólió legérdekesebb újdonsága a virtuális iroda. A virtuális irodában egymástól távol dolgozó munkatársak – akár különböző telephelyeken az alkalmazottak, akár a megbízott külsős könyvelő – ugyanazt a rendszert érik el, ugyanazokat az adatokat láthatják. Az iktató-dokumentumkezelő funkcióval a felek nemcsak a bizonylatokról származó rögzített információkat láthatják, hanem a szkennelt képet is. A megoldás egyik fontos célcsoportja a külsős könyvelővel dolgozó kisvállalatok, ahol így egyszerre biztosított az adatok naprakészsége és a külsős könyvelő révén a korrekt könyvelés. Ezzel a technológiával rengeteg egyeztetés megtakarítható, egyben olyan szintű naprakészség érhető el, ami korábban csak a magasan szervezett közép- vagy nagyvállalatoknál létezett. Ennek előnye már az első havi áfazárásnál látható. A virtuális irodát kis és közepes könyvelőirodák is használhatják, amelyek így magasabb szinten szolgálhatják ki ügyfeleiket, és kevésbé vannak kitéve annak a veszélynek, hogy biztos ügyfeleik “kinövik” és otthagyják őket – közölte érdeklődésünkre a Számadó vezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom